Asiantuntijaorganisaation toimialaratkaisu

Asiantuntijayritys on käsitteenä kohtalaisen laaja, mutta me Valjaalla olemme erikoistuneet etenkin insinööritoimistojen, IT-alan asiantuntijoiden palvelemiseen, mainostoimistojen, liikkeenjohdon konsulttien palvelemiseen. Resurssointi, kannattavuus ja asiakashallinta tulevat kaikki esille asiantuntijaorganisaatioiden liiketoiminnassa. Tältä sivulta saat tietoa siitä, miten me pystymme auttamaan teitä tehostamaan liiketoimintaanne halutulla tavalla.

Palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa keskittymisen siihen, missä olet paras:

Asiantuntijaorganisaation taloushallinnon ensisijainen tavoite on tehdä yrityksesi arjesta helpompaa säästämällä aikaa turhasta byrokratiasta. Ratkaisun pitää myös olla sellainen, että saat informaatiota reaaliaikaisesti yrityksesi tilasta missä tahansa, milloin tahansa.

Valjasta alan parhaat työkalut yrityksesi käyttöön meiltä, niin saat organisaatiosi KPI:t kuntoon. Lähetämme sinulle sovittuina aikoina raportteja, jotka sisältävät yrityksellesi tärkeitä tunnuslukuja sekä niiden kehitystä. Emme usko businessmalliin, jossa tilitoimisto vain pyörittää lukuja taustalla, ja hoitaa pakolliset hommat, jotta yrityksellesi ei ropise sakkoja. Haluamme olla mukana kehittämässä liiketoimintaanne tarjoamalla perustan menestykselle. Seuraavaksi avaamme hieman ohjelmistoratkaisujamme, jotka ovat alan moderneimmat ja elintärkeä osa laadukasta palvelukokonaisuutta.

Valjas - Asiantuntijaorganisaation toimialaratkaisu
severa ad screens

Visma Severa & Visma Netvisor integraatio

Osa projekteistasi saattaa olla tuntiperusteistalaskutusta ja toiset taas hoidetaan urakkahenkisesti. Ilman kunnollista talousjohtamista, et välttämättä tiedä liiketoimintasi kannattavuutta. Tällaisessa ei ole mitään järkeä, sillä me mahdollistamme laadukkaan seurannan projekteillesi. Visma Severa & Visma Netvisor integraatiolla pystyt yhdistämään toiminnanohjauksen ja taloushallinnon yhdeksi paketiksi. Koemme, että kyseinen ohjelmistoyhdistelmä on tällä hetkellä paras mahdollinen asiantuntijayrityksille. Jos haluat lukea kattavammin kyseisestä integraatiomahdollisuudesta asiantuntijayrityksille, klikkaa tästä

Netvisor ja Procountor

Käytämme sekä Netvisoria että Procountoria asiakkaidemme palvelemiseen. Molemmat ovat hyviä taloushallinnon ohjelmistoja, joiden filosofiana on vahvasti automaatio ja sen kehittäminen. Ohjelmistoissa on pieniä eroja, joten voidaan istua alas ja kartoittaa kumpi olisi teille osuvampi valinta. Integraatiomahdollisuutemme toimivat molemmilla ohjelmistoilla. Lisää Netvisorista löydät tästä ja Procountorista tästä

4Straction

Me Valjaalla tarjoamme 4stractionin tukemana sinulle oleellista tietoa liiketoiminnastasi. Miltä kuulostaisi, jos data tulisi sinulle visuaalisessa, sekä havainnollistavassa muodossa? Pystyt puuttumaan kannattamattomiin projekteihin ja tuomaan esille liiketoiminnan kannalta tärkeitä asioita helposti ja selkeästi.

4straction on yhdistänyt Netvisorin ja Visma Severan luodakseen sinulle optimoituja raportteja. Taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmän data samalla raportilla helpottaa liiketoiminnan analysointia. Lisää 4stractionista ja yllämainitusta Visma Severasta täältä

Referenssit: FinnAust Mining Finland Oy

”Palvelusopimuksen mukaisesti Valjaan nimetty controller vastaa Suomen yhtiöidemme taloushallinnosta ja sisäisestä raportoinnista.

Aiemmin taloushallintopalvelut oli pilkottu useampaan eri kokonaisuuteen. Nyt saamme palvelut yhden luukun periaatteella ja kaikki tieto on yhdessä järjestelmässä. Valjas on lisäksi antanut palvelupaketilleen kiinteän kuukausihinnan. Tämä lisää kulujemme ennustettavuutta ja helpottaa laskujen tarkastamista.”

Urpo, AIM-listatun malminetsintäyhtiön maajohtaja

FinnAust