Toimintansa vakiinnuttaneen yrityksen kirjanpito

Onko yrityksesi ohittanut alkutaipaleen kivikot ja porskuttaa hyvällä vauhdilla eteenpäin? Kaipaatko lisää tukea yrityksesi taloudenhallintaan tai asiantuntijan neuvoja liiketoimintasi kehittämiseen lukujesi valossa?

Kirjanpito kiinteään hintaan, markkinoiden parhailla työkaluilla

Meiltä saat läkisääteisen kirjanpidon peruspakin ja raportoinnin kiinteään hintaan, ilman hintayllätyksiä. Peruspalvelun lisäksi diiliin sisältyy henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka muistaa yrityksesi tilanteen ja auttaa kehittämään talouttasi.

Yhteistyö kanssamme on vaivatonta ja kaikki hoituu digitaalisesti. Käytössämme on markkinoiden parhaat työkalut, joiden rajat eivät tule vastaan hurjimmissakaan kasvupyrähdyksissä. Voit tarkistaa yrityksesi talouden koska vain, ja tiedot kulkevat kätevästi mukanasi myös mobiilissa.

Tarjoamme talouspalvelut kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin, tavoitteista ja liiketoiminnasta riippuen. Meiltä saat peruspakettien lisäksi myös asiantuntijapalvelut astetta suurempaan tai kasvuhakuisempaan liiketoimintaan.

Laske hinta-arvio 2 minuutissa!

Hae yrityksesi tilanteeseen parhaiten sopiva taloushallinnon palvelu.
Et sitoudu mihinkään!

Sinulle sopivin palvelu on:Valjas Spark

0€/kk
Käyttöönottokulut alkaen 89 €

Valjas Spark on mainio valinta ensimmäiset askeleensa ottaneelle yrittäjälle tai pienyritykselle, jolla ei ole tilintarkastusvelvollisuutta. Aloitamme yhteistyön kanssasi kattavalla alkupalaverilla, jossa kartoitamme yrityksesi tilanten ja taloudellisten palvelujen tarpeet.

Sinulle sopivin palvelu on:Valjas Flame

0€/kk Käyttöönottokulut alkaen 199 €

Valjas Flame on kasvun polulla kulkevan yrityksen valinta. Flamen avulla varmistat oikean suunnan myös jatkossa. Palvelukokonaisuus sisältää yrityksen lakisääteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan perustarpeet kiinteään hintaan. Henkilökohtainen neuvonta sisältyy pakettiin.

Valjas Bonfire

0€/kk

Käyttöönottokulut alkaen 299 €

Valjas Bonfire nostaa kasvussa olevan yrityksesi tähtiin! Bonfire soveltuu startupeille ja muille voimakasta kasvua hakeville yrityksille. Paketti tarjoaa samat palvelut kuin Flame, mutta se on räätälöitävissä kattamaan myös mm. controller-palvelut, kassavirran ennustamisen, budjetoinnin sekä Business Finland-raportoinnin. Saat lisäksi oman asiakasvastaavan sekä neuvontapalvelua.

Valjas Real Deal

Valjas Real Deal on paras valinta suuren yrityksen tarpeisiin. Yrityksesi on ohittanut kuolemanlaaksot ja porskuttaa vahvasti eteenpäin. Real Deal tarjoaa talouden ammattilaisen yrityksesi kasvun ja kannattavuuden tueksi.

Asiantuntijamme on apunasi kaikissa päivittäisissä taloushallinnon tarpeissa. Hän auttaa yrityksesi toiminnan kehittämisessä sekä yritysostoissa ja muissa investoinneissa. Real Dealin avulla sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan ja sen kasvattamiseen entistäkin pidemmälle.

Laskutoimitusten tarkistukseen...

Palkanlaskenta

Netvisor:

Paketti

Palkanlaskenta ja työajankirjaus (xx hlö)

Tapahtumamaksut (Hinta-arvio, laskutus toteuman mukaan)

Netvisor-ohjelmisto yhteensä / kk

Asiantuntijapalvelumme

Virtuaalinen talouspäällikkö

Virtuaalitalouspäällikkö on verkossa toimiva talouden neuvonantaja, joka seuraa ja analysoi yrityksesi taloutta. Palvelun kautta tiedät, miten liiketoimintasi voi ja saat paremman ymmärryksen siitä. Virtuaalinen talouspäällikkö soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa talousosastoa.

LUE LISÄÄ!

CFO

CFO ottaa kokonaisvastuun mm. yrityksesi talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

LUE LISÄÄ!

Controller

Controller vastaa yrityksesi sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoi yrityksesi taloustietoja johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös toimia pääkirjanpitäjänä ja vastata päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä, kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

LUE LISÄÄ!

Konsultointi

Konsultoimme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisessä sekä digitaalisen taloushallinnon pilvipalveluiden käyttöönotossa. Autamme lisäksi pk-yritysten liikkeenjohdon keskeisissä tukitoiminnoissa sekä vakiomuotoisissa yhtiöoikeudellisissa ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

LUE LISÄÄ!

Autamme sinua ymmärtämään yrityksesi taloutta

Astuessasi Valjaan matkaan, saat ikioman kirjanpitäjän, joka muistaa tilanteesi, ja jolle voit pirauttaa aina, kun siltä tuntuu (mielellään kuitenkin päiväsaikaan).

Vaikka pyörittelemme numerot puolestasi, meille on tärkeää, että sinäkin ymmärrät yrityksesi taloutta. Autamme sinua tulkitsemaan lukujasi, joiden valossa voit suunnitella liiketoimintaasi. Lisäksi kaikki raporttimme ovat helppolukuisia ja läpinäkyviä, eli näet ohjelmistoista tismalleen samat tiedot kuin mekin.

Vaihtamalla paranee!

Kun ei suju, niin ei suju. Yhteistyö nykyisen toimiston kanssa tökkii, ja olet jo pitkään pohtinut tilitoimiston vaihtamista? Ajattelet ehkä vaihdon olevan iso homma, joten asia siirtyy aina eteenpäin.

Itse asiassa tilitoimiston vaihtaminen on melko vaivatonta! Yksinkertaisimmillaan sinä valtuutat meidät irtisanomaan vanhan sopimuksesi, ja me hoidamme kaikki käytännön asiat vanhan tilitoimistosi kanssa.

Tiedämme, että vahvan asiantuntemuksen lisäksi on tärkeää, että henkilökemiat ja kommunikointi toimivat kirjanpitäjän kanssa. Myös toimivat työkalut helpottavat huomattavasti arkea, sekä tieto siitä missä ja mihin suuntaan yrityksen talous on menossa. Tämän kaiken saat Valjaalta.

Olemme kulkeneet mukana monissa menestystarinoissa

Valjas on kulkenut Finsurance Oy:n matkassa yrityksen perustamisesta lähtien ja konsultoinut lakisääteisen kirjanpidon lisäksi mm. alkubyrokratioissa sekä työnantajavelvotteissa. “Ei ole asiaa, mihin heiltä ei saisi apua. Palvelu tuntuu niin henkilökohtaiselta, että välillä unohdan, että Valjaalla on muitakin asiakkaita”, yrityksen toimitusjohtaja Hermanni Vuorinen naurahtaa.

Finsurance OyHermanni, yrittäjä

Valjas on tukenut markkinointitoimisto Kauas Creativen matkaa yrityksen voimakkaassa kasvussa, säästänyt yrityksen resursseja ja edistänyt osaltaan sen liiketoimintaa. Samalla Valjas on vienyt yrityksen koko taloushallinnon digitaaliseen aikaan.

Kauas Creative OyOlli, yrittäjä

BLOGI

Yleinen
18/11/2021

Whistleblower-direktiivi: Pillin puhallus virheen merkiksi – mistä on kyse?

Whistleblowing- tai whistleblower-direktiivi, eli Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi (EU 2019/1937) unionin oikeuden rikkomisesta ilmoittavien henkilöiden suojelusta on saattanut tulla vastaan lehtien sivuilla tai uutisissa viime aikoina. Mutta mistä kummasta…
Yleinen
29/10/2021

Startupin Runway ja Burn rate

Oletko joskus pyörinyt startup scenessä ja kuullut termit Runway tai Burn Rate, mutta et ole kuitenkaan tiennyt mitä nämä termit tarkoittavat etkä ole viitsinyt kysyä. Ei hätää! Voin melkein varmuudella…