Kenelle Procountor soveltuu?

Finago Procountor on alun perin Suomessa kehitetty taloushallintojärjestelmä, jota moni tilitoimisto sekä loppuyrittäjäasiakas käyttää. Procountorin sähköinen taloushallinto soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, jotka haluavat selkeän, helppokäyttöisen, paperittoman ja reaaliajassa toimivan taloushallinto-ohjelman. Olet sitten yhden hengen yritys taikka pörssiyhtiö, Procountor taipuu helposti vaadittuihin toimintoihin.

 

 

Finago Procountor

Procountorin hyödyt

Yksi tärkeimmistä hyödyistä on se, että Procountorin käyttö tehostaa yhteistyötä tilitoimiston kanssa poistaen aikaa vievät ja turhat tietojen siirtelyt yhdestä ohjelmasta toiseen. Ohjelman avulla pysyt aina ajan tasalla yrityksesi taloustilanteesta, sillä kaikki on reaaliaikaista ja päivitettävää. Toisin sanoen säästät enemmän aikaa oleelliseen, kuten esimerkiksi ennusteiden tekemiseen. Voit myös rauhassa hyvästellä papereiden ja kuittien kanssa taistelun, sillä pystyt muutamalla näpäytyksellä siirtää kaikki kuitit, laskut ja tositteet älypuhelinsovelluksen kautta Procountor taloushallintojärjestelmään. Procountor on pilvipalvelu eli isot aikaa vievät ohjelmiston päivitykset ja asennukset hoituvat automaattisesti. Voit myös valita kokonaisuuden yrityksen tarpeiden mukaan ohjelmistointegraatioiden avulla, mikä tarkoittaa että, kun yrityksesi kasvaa, sähköinen taloushallinto kasvaa helposti mukana.

Miksi ottaa paketti Valjaalta?

  • Hallitsemme Procountorin ja useita siihen sopivia integraatiojärjestelmiä, kuten esimerkiksi 4straction, Bezala ja Visma Severa

  • Sopuhintainen paketti

  • Kommunikointi on helppoa, selkeää ja nopeaa, kun kaikki käytetään samaa ohjelmaa

  • Me hoidamme taloushallintosi kuntoon niin että sinä voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen

 

valjas

Procountor integraatiot.

On oleellista, että nykyaikainen taloushallintoärjestelmä integroi muiden ohjelmien kanssa niin, että vältetään ylimääräistä manuaalista näpyttelyä. Niinpä Procountor API (Application Programming Interface) kehittää mahdollisuuksia tehdä ohjelmallisia kutsuja toisesta ohjelmistosta Procountoriin. Tässä muutamia hyödyllisiä esimerkkejä:

 

  • Bezala on helppokäyttöinen matka- ja kululaskusovellus. Bezala-Procountor -integraatio mahdollistaa kuitin tai matkalaskun nopean ja helpon viennin kirjanpitoon säilyttäen oikeat kustannuspaikat, käyttäjät sekä tilit. 

  • Visma Severa on asiantuntijaorganisaatioille sunnattu PSA-järjestelmä (Professional Service Automation), jonka ideana on keskittää organisaation tieto yhteen paikkaan. Ohjelma auttaa muun muassa projektien hallinnassa sekä myynnissä ja helpottaa jokapäiväistä työskentelyä luoden selkeyttä organisaatiosi funktioihin. Integraatio Procountorin ja Visma Severan välillä tehostaa yrityksesi toimintaa automatisoimalla muun muassa kirjanpidon rutiineja. Integraatio mahdollistaa myös myyntilaskujen, myyntireskontrien, matkojen ja kulujen sekä projektien dimensioinnin.

Finago Procountor Taloushallinto
  • 4straction on yrityksen johdolle suunnattu ohjelmistopalvelu. Ohjelmalla pystyt tehostamaan johtoryhmätyöskentelyä ja strategista johtamista, raporttien, ennusteiden, toimintaympäristön seurannan ja budjettien avulla. Integraation kautta, asiakkaat, tuotteet, laskut ja kirjanpito viedään 4stractioniin, jossa voit tehdä selkeitä raportteja yrityksellesi sekä erilaisia tunnuslukuja liittyen maksuvalmiuteen ja tehokkuuteen. 

Procountorin hinnoittelu

Kaikkiin Procountor taloushallinnon versioihin sisältyy aina rajaton määrä käyttäjiä, matka- ja kululaskut, palkanlaskenta, kirjanpito ja raportointi, ilmainen asiakaspalvelu, ohjekirja ja ohjevideot kaikille käyttäjille. 

Finago Procountor

Procountor vs. Netvisor

Kuinka valita Procountorin ja Netvisorin välillä? Kumpi on parempi? Tämä riippuu tietenkin siitä mistä sinä tykkäät ja mitä tarvitset. Molemmat ohjelmat ovat hyvin selkeitä, helppokäyttöisiä ja nopeita. Kun kerrot meille mitä yrityksesi tarvitsee, voimme suositella sopivinta järjestelmää juuri sinulle. 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!