Taloushallinnon avoimet työpaikat. Liity Valjaan remmiin! Saat parhaimmat työkaverit.

Meillä rakennat uran taloushallinnon moderneissa etujoukoissa.

Olemme uuden ajan tilitoimisto ja taloushallinnon asiantuntijayritys. Käytämme alan johtavia digitaalisia työkaluja, jotka tekevät työstämme mielekästä. Ne helpottavat myös asiakkaidemme elämää – win-win.

Arvostamme työn mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä. Käytännössä siis sitä, että töissä on hyvä olla ja että siellä voi kasvaa. Toimistomme on jo täynnä huipputekijöitä, mutta vahvassa kasvussa oleva yrityksemme etsii jatkuvasti myös uusia kykyjä.

Avoimet työpaikkamme >

Taloushallinnon avoimet työpaikat Valjaalla

Oletko KTM, tradenomi tai opiskeletko alan tutkintoa? Ehkä omaat jo alalta pitkän työkokemuksen? Katso tarjoamamme taloushallinnon avoimet työpaikat! Haemme jatkuvasti uusia talous- ja henkilöstöhallinnon osaajia.

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT

Jätä avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen yhdessä CV:si kanssa osoitteeseen [email protected]

Kuulemme mielellämme myös tarkemmin odotuksistasi sekä työlle että työnantajalle, ja minkälaisen lisän toisit tiimiimme.

Avoimet työpaikat sähköpostiisi

Minkälaista meillä on?

Arvostamme työntekijöidemme erilaisia elämäntilanteita. Pyrimme järjestämään työt niin, että ne ovat sujuvasti sovitettavissa muuhun elämään. Työajat ovat järkevät sekä liukumat tukevat joustavuutta. Loma-aikoina hoidamme myös kavereiden duuneja, ettei kenenkään lomaltapaluu ole sukellus kerääntyneiden töiden kaivoon. Työsuhde-edut voi valita tarpeiden mukaan.

Vaikka yrityksemme kasvaa ja henkilöstön määrä lisääntyy, meillä on hyvä meininki ja vahva yhteishenki. Emme huku sisäiseen byrokratiaan. Muutenkin vierastamme hierarkkisia ja ummehtuneita asetelmia. Kehitämme toimintatapoja yhdessä, ja niihin voivat vaikuttaa kaikki.

Valjaslaisten kertomaa

Valjaalla työskentely ei ole perinteistä kirjanpitoa pöydät täyttävine paperipinoineen, vaan kaikki työskentely tapahtuu sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä apuna käyttäen. Olemme ennen kaikkea asiakkaan tukena ja turvana erilaisissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä, joita yrittäjän uran alkutaipaleella usein tulee vastaan.

Meillä on hyvä työilmapiiri ja aamuisin on mukava tulla töihin. Apua tarvitessaan voi aina kysyä kollegoilta ja jos ei tietoa suoraan jonkun päästä löydy, niin sitten mietitään yhdessä, mistä kannattaa alkaa etsiä tarvitsemaansa.

Näin jokainen on omalla tavallaan oppaana kaikille muille ja työt tulevat hoidetuiksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Inkataloushallinnon asiantuntija

Valjaalla on mukava olla duunissa! Varmaan paras puoli on työnantajan joustavuus, sillä vapaapäivistä ja lomista on helppo sopia. Koneen voi ottaa myös mukaan reissuun ja tehdä töitä etänä. Toimistolla on hyvä ja auttava ilmapiiri. Jos eteen tulee vaikeampi kysymys, siihen saa varmasti apua kollegoilta.

Toomastaloushallinnon asiantuntija

Valjas on paras paikka olla töissä! Johto uskoo työntekijään ja hänen kykyihinsä, ja työntekijöille annetaan kehittymismahdollisuuksia. Valjaalla on positiivinen ilmapiiri, mikä näkyy sekä johdossa että työntekijöissä. Käytössämme ovat parhaat työkalut ja apua saa aina sitä tarvittaessa. Työilmapiiriin ja -motivaatioon panostetaan ja sitä ylläpidetään.

Judetaloushallinnon asiantuntija

Koen työskentelyn Valjaalla tarjoavan sopivassa määrin haasteita, jonka vastapainona panostetaan työntekijää kehittävään koulutukseen, sekä työtehtävissä vaadittavan osaamisen ylläpitämiseen.

Valjas tarjoaa perheenomaisen turvallisen työympäristön ja tiimin, mutta samalla vapauden tehdä työt itseohjautuvalla joustavalla työtavalla.

Pasicontroller

Mitä me teemme?

Työnkuvamme ovat monipuoliset. Meillä ei ole erillisiä kirjanpitäjiä tai palkanlaskijoita, vaan kaikki tekevät kaikkea.
Näin jokainen tuntee eri tehtävät ja tietää, mitä mikäkin työ vaatii.
Samalla pyrimme tukemaan sitä, että jokainen voi keskittyä siihen, mikä kiinnostaa ja motivoi eniten.

Meillä käytetään mm. tällaisia titteleitä:

Taloushallinnon assistentti

Taloushallinnon assistentti on useimmiten vastavalmistunut tai uransa alkutaipaletta asteleva taloushallinnon osaaja. Meillä taloushallinnon assistentit pääsevät heti kiinni kunnon töihin, mutta vaativimmat keissit jätetään asiantuntijoille. Assistentilla on luonteva ja usein melko suora tie asiantuntijan rooliin, kun kokemusta kertyy.

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntijalla on laaja ja vaihteleva tehtäväkenttä. Hän ottaa kokonaisvaltaisen vastuun asiakasyrityksen taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, palkanlaskennasta ja verotuksesta. Lisäksi työhön kuuluu konsultointia ja raportointia asiakkaan suuntaan. Asiantuntijoillamme on alaan soveltuva tutkinto sekä kokemusta kirjanpidosta ja palkanlaskennasta.

Controller

Controller on taloushallinnon konkari, joka tuottaa ja rakentaa palvelutuotteita mm. johdon raportoinnin, budjetoinnin ja kassaennustamisen tueksi. Hän tekee yhteistyötä pääosin yritysasiakkaiden ja ylimmän johdon kumppanina. Controllereillamme on vankka kokemus taloushallinnon asiantuntijatehtävistä. He tuntevat alalla käytetyt ohjelmistot monipuolisesti.

Edut ja mahdollisuudet

Mitäs porkkanoita me sitten tarjoamme?
Ilman diipadaapaa ja korulauseita, voimme ihan rehellisesti sanoa, että pyrimme järjestämään työnteon niin mielekkääksi,
että se motivoi eniten. Myös niinä harmaina maanantaiaamuina.

Näistä voi tietenkin myös saada lisäbuustia:

Joustava työaika

Työntekijämme voivat sovittaa työaikansa joustavasti oman elämäntilanteensa mukaan, toki työtehtävät ja niiden aikataululliset vaatimukset huomioiden. Työajassa käytetään liukumia sekä mahdollisuuksia tehdä tunteja sisään.

Etätyömahdollisuus

Etätyö on luonnollinen osa työskentelykulttuuriamme. Toisilla työt luonnistuvat jopa tehokkaammin kotoa käsin. Tosin moni työntekijöistämme ilmestyy toimistolle joka aamu, vaikka kotiinkin voisi jäädä.

Sijainti, sijainti, sijainti

Ajattele, jos voisit työskennellä Helsingin ydinkeskustassa, parhaiden lounaspaikkojen ja treenimahdollisuuksien naapurissa! Harva asia tuo niin runsaasti hyvää energiaa päivään kuin alkukesän raikas aamupyöräily Manskua pitkin töihin, tai pulahdus Altaassa lounastunnin yhteydessä. Toimistomme sijaitsee aivan ytimessä, rautatieasemaa vastapäätä Kaivokadulla.

Virkistäytymistä yhdessä

Osaamme me myös heittää vapaalle! Valjaalla työskentelee niin mukavaa jengiä, että on oikeasti kiva hengailla ja viettää aikaa yhdessä myös työnteon ulkopuolella. Tykypäivät ja kesäjuhlat eivät ole meille vaivaannuttavaa pakkopullaa tai ”nollaa ja avaudu”-sessioita, vaan odotettuja ja yhdessä suunniteltuja, superhauskoja tapahtumia ja matkoja.

Matkalippuetu, liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu

Tarjoamme etuuksia työmatkoihin, virkistäytymiseen ja tietenkin ruokailuun! Liikunta- ja kulttuuriedut latautuvat kätsysti Eazybreak-mobiilisovellukseen.

Kouluttautuminen, kehittyminen ja urapolku

Järjestämme erilaisia kouluttautumismahdollisuuksia ja tarjoamme oppimisympäristöjä yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lisäksi olemme rakentaneet vastavalmistuneille tai opintojen loppusuoralla oleville tulevaisuuden kyvyille urapolkumallin. Polku starttaa taloushallinnon pienistä perusduuneista ja kulkee asiantuntijatehtävien kautta controlleriksi, tai siitäkin eteenpäin!

Palkka ja tulospalkkio

Mut hei ei se riitä, et on mukavaa. Sen täytyy olla paljon parempaa. Eli palkka! On ihan höpönlopöä sanoa, ettei sillä ole merkitystä. Kyllä sillä on. Maksamme mukavia ja erittäin kilpailukykyisiä summia työntekijöillemme. Palkan lisäksi työntekijämme saavat tulospalkkion, mikäli firman kasvu pysyy samoilla raiteilla.

Lomat lomana – ihan oikeasti!

Lomalle lähtiessä jätämme työkoneet ja -puhelimen duuniin.
Muu tiimi hoitaa asiakkuutesi lomasi aikana ja pääset aidosti irrottautumaan töistä!
Lomalta paluu sujuu jouhevasti, kun työt eivät ole kasaantuneet eikä sinun tarvitse käyttää ensimmäistä viikkoa tekemättömien töiden purkamiseen!

Meillä ei lokeroida osaamista!

Työpäiväsi voi koostua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan paitsi kirjanpidon tehtävistä, myös esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin tai IT-alan tehtävistä.

Rekryasiaa blogissamme

03/06/2021 in Rekrytointi

Kirjanpitäjän palkka

Kirjanpitäjän palkka. Minkä verran sitä maksetaan? Mitkä asiat vaikuttavat palkkauksen kehittymiseen? Kannattaako esimerkiksi KLT-tutkinnon suorittaminen? Palkkaan voi vaikuttaa myös esimerkiksi työnantajan sijainti, koulutusaste, toimiala ja työkokemus. Lähtöpalkka kirjanpitäjälle Lähtöpalkka pääkaupunkiseudulla…
Lue lisää
26/05/2021 in Rekrytointi

18 erinomaista syytä tulla töihin Valjaalle!

Usein lupaukset avoimien työpaikkojen ilmoituksissa ovat pelkkää sanahelinää ja korulauseita. Valjaalla pystymme aidosti lunastamaan seuraavat lupaukset. Pidämme tärkeänä, että myös sinä harmaana maanantai-aamunakin on mukava fiilis tulla töihin! Reilun vuoden…
Lue lisää
22/04/2021 in Rekrytointi, Yleinen

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen

Oletko saanut yritystoiminnan rullaamaan mukavasti ja yrityksesi on kasvanut jo ulos lapsenkengistään? Illat ja viikonloput täyttyvät työnteosta ja yrityksen asiat vierailevat jo unissasikin? Et enää ehkä itse ehdi huolehtia kaikesta,…
Lue lisää