CFO-palvelu

Tarvitsetko väliaikaista tai pysyvää taloushallinnon asiantuntijaa? Meiltä saat asiantuntijan käyttöösi esimerkiksi muutamaksi päiväksi kuukaudessa. Osa-aikainen CFO/talousjohtaja/talouspäällikkö on mukana auttamassa yrityksiä, joilla ei ole tarvetta täysipäiväiselle taloushallinnon osaajalle.

 

CFO ottaa kokonaisvastuun yrityksenne talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

 

Palvelua voidaan laajentaa kattamaan Business Intelligence -tiedon hyödyntäminen sekä toimitusjohtajan sparraaminen. CFO voi toimia myös Valjaalle ulkoistetun talousosaston vetäjänä. Valjaan CFO:lla on pitkä kokemus vaativista pk-yritysten taloushallinnon tehtävistä esimiehen tai asiantuntijan roolissa sekä konkreettista liiketoimintaosaamista.

Mitä CFO-palvelu esimerkiksi voi sisältää?

  • Talouden perusprosessien kartoitus ja tehostaminen
  • Sisäisen laskennan kehittäminen
  • Budjetointi / ennuste prosessin luominen
  • Kassavirran ennustaminen
  • Räätälöidyn raportoinnin luominen

Palvelun hyödyt:

  • Saat kokeneen asiantuntijan yrityksesi käyttöön
  • Resurssi joustavasti käytössä, työaika ja työskentelyjakso vapaasti sovittavissa

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Virtuaalinen talouspäällikkö

Virtuaalitalouspäällikkö on verkossa toimiva talouden neuvonantaja, joka seuraa ja analysoi yrityksesi taloutta. Palvelun kautta tiedät, miten liiketoimintasi voi ja saat paremman ymmärryksen siitä. Virtuaalinen talouspäällikkö soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa talousosastoa.

LUE LISÄÄ!

CFO

CFO ottaa kokonaisvastuun mm. yrityksesi talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

LUE LISÄÄ!

Controller

Controller vastaa yrityksesi sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoi yrityksesi taloustietoja johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös toimia pääkirjanpitäjänä ja vastata päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä, kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

LUE LISÄÄ!

Konsultointi

Konsultoimme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisessä sekä digitaalisen taloushallinnon pilvipalveluiden käyttöönotossa. Autamme lisäksi pk-yritysten liikkeenjohdon keskeisissä tukitoiminnoissa sekä vakiomuotoisissa yhtiöoikeudellisissa ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

LUE LISÄÄ!

We <3 Bezala & Netvisor

Asiakkaanamme saat käyttöösi Netvisorin ja Bezalan tehokkaat työkalut yrityksesi talouden hallintaan. Netvisorilla lähetät myyntilaskut ja maksat ostolaskut, kuittien kuvaaminen onnistuu vaivattomasti Bezala-mobiilisovelluksella.