Konsultointipalvelut

Erityisosaamistamme ovat talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittäminen sekä digitaalisen taloushallinnon käyttöönotto pilvipalveluissa. Lisäksi osaamiseemme kuuluu pk-yritysten liikkeenjohdon konsultointi keskeisten tukitoimintojen osalta.

 

Avustamme asiakkaitamme myös vakiomuotoisissa yhtiöoikeudellisissa ja verokysymyksissä liiketoiminnan eri elinkaaren vaiheissa. Haastavammissa kysymyksissä voimme auttaa ongelman muotoilemisessa ja esivalmistelussa sekä sopivan asiantuntijan valinnassa. Tämä on useimmiten kustannuksiltaan edullisempi ratkaisu kuin suora toimeksianto johtavan asianajo- tai konsulttiyrityksen kanssa

Verotuksen optimointi

  • Yrittäjän ja yrityksen verotuksen optimointi
  • Lähtötilanteen selvittäminen
  • Palkanmaksun ja osingon suhde
  • Henkilökohtainen konsultointi

Yritysneuvonta- ja asiantuntijapalvelut

  • Yritysjärjestelyt, yrityksen osto / myynti, sulautuminen
  • Rekisteröinti ja muutosasiat: Kaupparekisteri ja Verohallinto
  • Rahoituksen suunnittelu, kassanhallinta
  • Työsopimusten laadinta
  • Taloushallinnon prosessien tehostaminen ja kehittäminen
  • Hankerahoitusten raportointi esim. Business Finland

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Virtuaalinen talouspäällikkö

Virtuaalitalouspäällikkö on verkossa toimiva talouden neuvonantaja, joka seuraa ja analysoi yrityksesi taloutta. Palvelun kautta tiedät, miten liiketoimintasi voi ja saat paremman ymmärryksen siitä. Virtuaalinen talouspäällikkö soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa talousosastoa.

LUE LISÄÄ!

CFO

CFO ottaa kokonaisvastuun mm. yrityksesi talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

LUE LISÄÄ!

Controller

Controller vastaa yrityksesi sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoi yrityksesi taloustietoja johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös toimia pääkirjanpitäjänä ja vastata päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä, kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

LUE LISÄÄ!

Konsultointi

Konsultoimme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisessä sekä digitaalisen taloushallinnon pilvipalveluiden käyttöönotossa. Autamme lisäksi pk-yritysten liikkeenjohdon keskeisissä tukitoiminnoissa sekä vakiomuotoisissa yhtiöoikeudellisissa ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

LUE LISÄÄ!

We <3 Bezala & Netvisor

Asiakkaanamme saat käyttöösi Netvisorin ja Bezalan tehokkaat työkalut yrityksesi talouden hallintaan. Netvisorilla lähetät myyntilaskut ja maksat ostolaskut, kuittien kuvaaminen onnistuu vaivattomasti Bezala-mobiilisovelluksella.