Täydennämme palvelutarjontaamme seuraavien kumppaneiden tarjonnalla.

netvisor

Netvisorin idea on tehdä yrittämisestä ja yrityksen johtamisesta helpompaa ja läpinäkyvämpää. Lisää aikaa liiketoiminnalle ja enemmän näkemystä päätöksille. Kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti. Se tarkoittaa vähemmän virheitä, etsimistä ja korjaamista eli enemmän aikaa oikeille töille. Kaikki taloustieto on tallessa ja pääset tarkastelemaan sitä mistä ja milloin tahansa.

www.netvisor.fi

finanzilla

Finazilla on budjetointi- ja raportointiohjelmisto. Finazillan avulla kuvaat liiketoimintasi numeromuodossa juuri sellaisena kuin se on ja voit vihdoin suunnitella tulevaisuutta liiketoimintasi ehdoilla.

Yrityksen tarpeisiin mukautuvat budjetit ja ennusteet parantavat näkyvyyttä tulevaisuuteen. Toteuman seuraaminen on helppoa, koska tiedot siirtyvät talousjärjestelmistäsi ennusteiden rinnalle ajastetusti.

www.finazilla.fi

flashnode

Automatisoi turha käsityö ohjelmistojesi välillä ja keskity asioihin, joilla on merkitystä.

Flashnoden avulla kauppias voi helposti liittää verkko­kauppansa kirjan­pitoon, laskutus­ohjelmistoon tai varaston­hallintaan, ja näin tehostaa liiketoimintaansa automatisoimlla ohjelmistojen välisiä tiedonsiirtoa.

www.flashnode.com/

vestamate

Vestamate on verkkosovellus, jonka avulla voit suunnitella ja arvioida investointisi ja liiketoimintasi taloudellisia osa-alueita. Vestamate-sovellus tuottaa kattavat ja monipuoliset investointilaskelmat, jotka toimivat hyvänä pohjana ja mallina investointiesityksille.

www.vestamate.fi

tuntinetti

Tuntinetti – Työn suunnittelun ja hallinnan kokonaisratkaisu

Tuntinetin ytimenä ovat tehtyjen työtuntien, kuten myös lomien, vapaiden, ja muiden palkallisten ja palkattomien poissaolojen hallinta. Tuntinetti pitää huolta myös liukumista ja ylityösaldoista, sekä pekkaspäivistä. Netvisorin käyttäjät saavat tuotua valmiiksi TES-tulkitut työtunnit täsmällisesti palkanlaskentaan.

www.tuntinetti.fi

Finago Procountor partneri

Procountor on helppokäyttöinen sekä luotettava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, jonka voi ottaa käyttöön edullisesti ja nopeasti. Procountorin tuoteperhe joustaa erilaisiin tarpeisiin.

www.procountor.com

bronex

Profit Hunter Vision–ohjelmalla optimoidaan yrittäjän verokokonaisuus halutusta näkökulmasta.

Halutaanko optimoinnilla saatu säästö nostaa heti yhtiöstä ulos vai jätetäänkö se yhtiöön, nettovarallisuuden kasvuun ? Valitusta näkökulmasta tulostetaan asiakkaalle, graafisin kuvin ja laskelmin, houkutteleva ja täysin valmis palvelupaketti.

www.bronex.fi

contractzen

Laita yrityksesi sopimusten hallinta – kokousten hallinta ja asiakirjojen hallinta due diligence kuntoon!

Ei enää kadonneita asiakirjoja, unohdettuja määräpäiviä eikä työläitä sisäisiä tai ulkoisia auditointeja. ContractZen on aivan uudenlainen ratkaisu, joka pitää yrityksesi aina Due Diligence –kunnossa. Helppokäyttöinen pilvipalvelu sisältää sopimusten ja kokousten hallinnan, virtuaalisen datahuoneen ja sähköisen allekirjoituksen.

www.contractzen.com

Bezala

Fiksuin tapa hallinnoida matka- ja kululaskuja. Kuitit ja matkalaskut kirjanpitoon, missä vain, milloin vain.

Bezala.com

Visma Sign

Sähköinen allekirjoitus

Varmista sopimusten, pöytäkirjojen ja muiden allekirjoitettavien dokumenttien sähköinen käsittely koko niiden elinkaaren ajan.

Visma Sign