Kumppanit

Kumppanit

Monipuolinen kumppaneiden verkostomme takaa vaihtoehtoja ja osaamista asiakkaillemme.

Netvisor

Netvisorin idea on tehdä yrittämisestä ja yrityksen johtamisesta helpompaa ja läpinäkyvämpää. Lisää aikaa liiketoiminnalle ja enemmän näkemystä päätöksille.

Kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti. Se tarkoittaa vähemmän virheitä, etsimistä ja korjaamista eli enemmän aikaa oikeille töille. Kaikki taloustieto on tallessa ja pääset tarkastelemaan sitä mistä ja milloin tahansa.

Netvisor.fi

Finazilla logo

Finazilla

Finazilla on budjetointi- ja raportointiohjelmisto. Finazillan avulla kuvaat liiketoimintasi numeromuodossa juuri sellaisena kuin se on ja voit vihdoin suunnitella tulevaisuutta liiketoimintasi ehdoilla.

Yrityksen tarpeisiin mukautuvat budjetit ja ennusteet parantavat näkyvyyttä tulevaisuuteen. Toteuman seuraaminen on helppoa, koska tiedot siirtyvät talousjärjestelmistäsi ennusteiden rinnalle ajastetusti.

Finazilla.fi

Flashnode logo

Flashnode

Automatisoi turha käsityö ohjelmistojesi välillä ja keskity asioihin, joilla on merkitystä.

Flashnoden avulla kauppias voi helposti liittää verkkokauppansa kirjanpitoon, laskutusohjelmistoon tai varastonhallintaan, ja näin tehostaa liiketoimintaansa automatisoimlla ohjelmistojen välisiä tiedonsiirtoa.

Flashnode.com

Vestamate ikoni

Vestamate

Vestamate on verkkosovellus, jonka avulla voit suunnitella ja arvioida investointisi ja liiketoimintasi taloudellisia osa-alueita.

Vestamate-sovellus tuottaa kattavat ja monipuoliset investointilaskelmat, jotka toimivat hyvänä pohjana ja mallina investointiesityksille.

Vestamate.fi

Tuntinetti logo

Tuntinetti

Tuntinetti – Työn suunnittelun ja hallinnan kokonaisratkaisu. Tuntinetin ytimenä ovat tehtyjen työtuntien, kuten myös lomien, vapaiden, ja muiden palkallisten ja palkattomien poissaolojen hallinta.

Tuntinetti pitää huolta myös liukumista ja ylityösaldoista, sekä pekkaspäivistä. Netvisorin käyttäjät saavat tuotua valmiiksi TES-tulkitut työtunnit täsmällisesti palkanlaskentaan.

Tuntinetti.fi

Profit Hunter logo

Profit Hunter

Profit Hunter Vision –ohjelmalla optimoidaan yrittäjän verokokonaisuus halutusta näkökulmasta. Halutaanko optimoinnilla saatu säästö nostaa heti yhtiöstä ulos vai jätetäänkö se yhtiöön, nettovarallisuuden kasvuun?

Valitusta näkökulmasta tulostetaan asiakkaalle, graafisin kuvin ja laskelmin, houkutteleva ja täysin valmis palvelupaketti.

Bronex.fi

Procountor logo

Procountor

Procountor on Finagon helppokäyttöinen sekä luotettava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, jonka voi ottaa käyttöön edullisesti ja nopeasti. Procountorin tuoteperhe joustaa erilaisiin tarpeisiin.

Finago.com

ContractZen logo

ContractZen

Laita yrityksesi sopimusten hallinta – kokousten hallinta ja asiakirjojen hallinta due diligence kuntoon! Ei enää kadonneita asiakirjoja, unohdettuja määräpäiviä eikä työläitä sisäisiä tai ulkoisia auditointeja.

ContractZen on aivan uudenlainen ratkaisu, joka pitää yrityksesi aina Due Diligence –kunnossa. Helppokäyttöinen pilvipalvelu sisältää sopimusten ja kokousten hallinnan, virtuaalisen datahuoneen ja sähköisen allekirjoituksen.

ContractZen.com

Bezala logo

Bezala

Fiksuin tapa hallinnoida matka- ja kululaskuja. Kuitit ja matkalaskut kirjanpitoon, missä vain, milloin vain.

Bezala.com

Visma Sign logo

Visma Sign

Visman sähköinen allekirjoituspalvelu.

ContractZen on aivan uudenlainen ratkaisu, joka pitää yrityksesi aina Varmista sopimusten, pöytäkirjojen ja muiden allekirjoitettavien dokumenttien sähköinen käsittely koko niiden elinkaaren ajan.

Vismasign.fi

Myynti ja kysymykset palveluista

Sähköposti:
[email protected]

Puhelin:
046 923 0449, Pasi Tasanen, toimitusjohtaja

Suora kalenterivaraus:
Varaa aika Pasin kalenterista tarpeiden kartoitusta varten.

Lähetä viesti