Valjas tiimi

Valjaan tiimi

Asiantuntijamme ovat taloushallinnon moniosaajia, jotka hallitsevat teknologian ja asiakaspalvelun.

Tiimin esittely

Pasi Tasanen

Toimitusjohtaja, KTK, KLT, PHT

Pasi toimi yhdeksän vuoden ajan Biisonin Groupin talousjohtajana. Pasi vastasi sisäisen ja ulkoisen laskennan pystyttämisestä ja pyörittämisestä yhdessä taloustiimin kanssa. Hänellä on vankka osaaminen henkilöstö- ja palkkahallinnosta, työlainsäädännöstä sekä yli 20 eri tuotanto- ja palvelualan työehtosopimuksesta.

Pasi Salo

Taloushallinnon tiiminvetäjä, Tradenomi, KLT

Pasilla on seitsemän vuoden kokemus työskentelystä taloushallinnon asiantuntijayrityksissä. Hän on toiminut asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä kymmenissä pk-yrityksissä ja samalla ottanut osaa yritysten taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Monipuolinen asiakaskenttä on muodostanut hyvän näkemyksen yrityksen taloushallinnon kokonaisuudesta ja eri toimialojen erityispiirteistä.

Noora Hartikainen

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi, PHT

Noora suoritti Valjaalle ensin tradenomi-opintojensa harjoittelun ja työllistyi sitten Valjaalle täysipäiväisesti.

Toomas Heinolainen

Taloushallinnon tiiminvetäjä, Tradenomi

Toomas nauttii omien sanojensa mukaan “numeroiden pyörittämisestä” sekä asiakkaiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Hän on näyttänyt kyntensä jo Valjaalla ja saanut siten jatkuvasti lisää vastuullisempia työtehtäviä. Toomaksen sydäntä lähellä on jalkapallo, jota hän pelaa vapaa-ajallaan.

Veronika Haarla

Taloushallinnon asiantuntija, Merkonomi

Veronikalla on kaksi kirjanpitotutkintoa sekä kuuden vuoden työkokemus kansainvälisestä suuryrityksestä. Hänen vahvuuksiaan ovat erittäin luotettava ja järjestelmällinen työote myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä kattava kielitaito. Vapaa-ajallaan Veronika rentoutuu joogaten ja soittamalla pianoa.

Inka Laaksonen

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

Inka on ulospäinsuuntautunut sekä sosiaalinen Tradenomi ja omaa 15 vuoden kokemuksen taloushallinnon tehtävistä. Näistä kaksi vuotta hän on työskennellyt Belgiassa. Valjaalle Inka tuli vuoden 2018 alussa. Vapaa-ajalla Inka viihtyy kavereiden seurassa ja leikkii kissansa kanssa.

Marjo Ellison

Taloushallinnon tiiminvetäjä, Tradenomi, KLT, PHT

Marjo on Valjaan palkka- ja HR-velho, joka auttaa mielellään sekä asiakkaitaan että työkavereitaan. Marjo on työskennellyt aiemmin konsernitaloushallinnossa ja palkkahallinnossa eikä järjestelmäkehitys ja automaatiokaan ole hänelle vierasta. Hän on ikuinen opiskelija ja pitää tärkeänä työntekijöiden hyvinvointia. Vapaa-ajallaan Marjo valmentaa lentopalloa ja taikoo mitä upeimpia käsitöitä.

Jude Mariyathas

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

Jude on työskennellyt kahdessa eri tilitoimistossa yhteensä seitsemän vuotta ennen liittymistään Valjaan tiimiin.

Jukka Rita

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

Jukka suoritti Valjaalle ensin tradenomi-opintojensa harjoittelun ja työllistyi sitten Valjaalle täysipäiväisesti. Työkokemuksen kasvaessa ''Jugi'' on kokoajan saanut lisää vastuuta Valjaalla. Vapaa-ajallaan hän harrastaa mm. jalkapalloa ja salibandya sekä seuraa Kokkolan Pallo-Veikkojen edesottamuksia jalkapallokentillä.

Anne Saari

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

Anne on helsinkiläistynyt pohjalainen tradenomi, jolla on plakkarissa myös markkinointiviestinnän ammattitutkinto. Hänen mielestään Valjaalla parasta on yhteistyö asiakkaiden kanssa ja monipuoliset työtehtävät. Annella onkin kokemusta erillaisista taloushallinnon työtehtävistä kymmenen vuoden ajalta, joista viimeiset seitsemän vuotta ovat kuluneet myös markkinoinnin ja viestinnän parissa. Anne kuuluu myös Valjaan markkinointitiimiin. Vapaa-ajallaan Anne tykkää ulkoilla, käydä salilla ja lukea kirjoja.

Tiia Lieto

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi, KLT

Tiialla on useampi taloushallinnon tutkinto joista viimeisimpänä KLT. Tiia on ollut aiemmin kahdessa tilitoimistossa vuodesta 2009 lähtien ja liittyi Valjaan palvelukseen kesällä 2020. Tiia on erittäin rauhallinen ja huumorintajuinen. Vapaan-aikaan Tiialla kuuluu vahvasti lauta- ja tietokonepelit.

Risto Monola

Taloushallinnon asiantuntija. FM

Ristolla on yli 3v. työkokemus taloushallinnon erilaisista työtehtävistä sekä useamman vuoden kokemus asiakaspalvelusta. Taustalta löytyy myös tutkinto IT-alalta. Riston vapaa-aika kuluu jalkapallokentillä Veikkausliigassa avustavana erotuomarina toimien.

Saara Koskimäki

Taloushallinnon asiantuntija

Eeva Alanen

Taloushallinnon assistentti

Henna Wright

Taloushallinnon assistentti, KM, merkonomi

Anssi Enroth

Taloushallinnon assistentti, Tradenomi

Anu Varjonen

Taloushallinnon assistentti, Tradenomi

Merja Joensuu

Taloushallinnon asiantuntija, Tradenomi

050 595 8668

AVOIMET TYÖPAIKAT
Haemme jatkuvasti uusia talous- ja henkilöstöhallinnon tulevaisuuden kykyjä osaksi kasvavaa tiimiämme. Meillä voit sovittaa työskentelysi vastaamaan kulloistakin elämäntilannettasi ja valita työsuhde-edut tarpeesi mukaan.