Valjas palvelut

Palvelut

Hoidamme lakisääteisen kirjanpidon, ja mitä sitten tarvitsetkin siihen päälle: palkanlaskennan, integraatioita, konsultointia tai ennusteita. Osaamme auttaa erityisesti palvelualojen yrityksiä kuten IT-taloja, mainostoimistoja, konsultteja ja palveluyrityksiä.

Osakeyhtiön perustaminen

Hoidamme osakeyhtiön perustamiseen liittyvät kommervenkit puolestasi. Säästät aikaa ja hermoja.

Virtuaalinen talouspäällikkö

Virtuaalitalouspäällikkö on verkossa toimiva talouden neuvonantaja, joka seuraa ja analysoi yrityksesi taloutta. Palvelu sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa talousosastoa.

CFO

CFO ottaa talouspäällikkönä kokonaisvastuun mm. yrityksesi talouden prosesseista ja niiden kehittämisestä. Hän voi osallistua johtoryhmän työskentelyyn ja tehdä tarvittavia laskelmia.

Controller

Controller vastaa yrityksesi sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoi yrityksesi taloustietoja johdon päätöksenteon tueksi. Lisäksi hän voi vastata yrityksen päivittäisestä taloushallinnon pyörittämisestä.

Konsultointi

Autamme laajalla skaalalla mm. talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisessä sekä digitaalisen taloushallinnon kanssa.

Erityisiä tarpeita?

Meiltä saa kysyä apua mihin tahansa taloushallinnon pulmaan! Tekniset ratkaisut, yrittäjän verotus tai työntekijöiden lounasetujen kätevä käsittely. Kaikki on kuultu.

Netvisor ja Procountor logot

Nykyaikaiset ohjelmistot

Netvisor ja Procountor: Modernin taloushallinnon suosituimmat ohjelmistot Suomessa. Osaamme molempien metkut, käyttöönoton ja tehokäytön yrityksesi parhaaksi.

Lisäksi meille ovat tuttuja mm. erilaiset työkalut raportointiin, matka- ja kululaskutukseen sekä integraatiot.

Ennustettavat hinnat

Palveluidemme hinnat on valmiiksi paketoitu. Mukaan tulee aina ikioma kirjanpitäjä, jolta saa apua.

Myynti ja kysymykset palveluista

Sähköposti:
[email protected]

Puhelin:
046 923 0449, Pasi Tasanen, toimitusjohtaja

Suora kalenterivaraus:
Varaa aika Valjaan toimitusjohtajan Pasin kalenterista tarpeiden kartoitusta varten.

Lähetä viesti