18 syytä tulla Valjaalle töihin

avoimet työpaikat

Liity Valjaan remmiin! Saat parhaimmat työkaverit. Meillä rakennat uran taloushallinnon moderneissa etujoukoissa.

Toomas Heinolainen

Työntekijän kommentti

”Valjaalla on mukava olla duunissa! Varmaan paras puoli on työnantajan joustavuus, sillä vapaapäivistä ja lomista on helppo sopia. Koneen voi ottaa myös mukaan reissuun ja tehdä töitä etänä.

Toimistolla on hyvä ja auttava ilmapiiri. Jos eteen tulee vaikeampi kysymys, siihen saa varmasti apua kollegoilta.

Toomas, taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon avoimet työpaikat Valjaalla

Arvostamme työn mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä. Käytännössä siis sitä, että töissä on hyvä olla ja että siellä voi kasvaa.
Liity tilitoimisto Valjaan remmiin! Toimintamme kasvaessa Valjaan timanttinen tiimi tarvitsee uutta tekijää!

Jätä avoin hakemus

Oletko KTM, tradenomi tai opiskeletko alan tutkintoa? Ehkä omaat jo alalta pitkän työkokemuksen? Haemme jatkuvasti uusia talous- ja henkilöstöhallinnon osaajia.

Työpaikat sähköpostiin

Minkälaista meillä on?

Arvostamme työntekijöidemme erilaisia elämäntilanteita. Pyrimme järjestämään työt niin, että ne ovat sujuvasti sovitettavissa muuhun elämään. Työajat ovat järkevät sekä liukumat tukevat joustavuutta.

Loma-aikoina hoidamme myös kavereiden duuneja, ettei kenenkään lomaltapaluu ole sukellus kerääntyneiden töiden kaivoon. Työsuhde-edut voi valita tarpeiden mukaan.

Meillä on hyvä meininki ja vahva yhteishenki, vaikka yrityksemme kasvaa ja henkilöstön määrä lisääntyy. Emme huku sisäiseen byrokratiaan. Muutenkin vierastamme hierarkkisia ja ummehtuneita asetelmia. Kehitämme toimintatapoja yhdessä, ja niihin voivat vaikuttaa kaikki.

Työntekijän kommentti

Valjaalla työskentely ei ole perinteistä kirjanpitoa pöydät täyttävine paperipinoineen, vaan kaikki työskentely tapahtuu sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä apuna käyttäen. Olemme ennen kaikkea asiakkaan tukena ja turvana erilaisissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä, joita yrittäjän uran alkutaipaleella usein tulee vastaan.

Meillä on hyvä työilmapiiri ja aamuisin on mukava tulla töihin. Apua tarvitessaan voi aina kysyä kollegoilta. Ja jos ei tietoa suoraan jonkun päästä löydy, niin sitten mietitään yhdessä, mistä kannattaa alkaa etsiä tarvitsemaansa.

Näin jokainen on omalla tavallaan oppaana kaikille muille ja työt tulevat hoidetuiksi parhaalla mahdollisella tavalla.”

Inka, taloushallinnon asiantuntija

Mitä me teemme?

Työnkuvamme ovat monipuoliset. Meillä ei ole erillisiä kirjanpitäjiä tai palkanlaskijoita, vaan kaikki tekevät kaikkea.
Näin jokainen tuntee eri tehtävät ja tietää, mitä mikäkin työ vaatii.
Samalla pyrimme tukemaan sitä, että jokainen voi keskittyä siihen, mikä kiinnostaa ja motivoi eniten.

Alla joitakin meillä käytössä olevia titteleitä.

Taloushallinnon assistentti

Taloushallinnon assistentti on useimmiten vastavalmistunut tai uransa alkutaipaletta asteleva taloushallinnon osaaja. Meillä taloushallinnon assistentit pääsevät heti kiinni kunnon töihin, mutta vaativimmat keissit jätetään asiantuntijoille.

Assistentilla on luonteva ja usein melko suora tie asiantuntijan rooliin, kun kokemusta kertyy.

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntijalla on laaja ja vaihteleva tehtäväkenttä. Hän ottaa kokonaisvaltaisen vastuun asiakasyrityksen taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, palkanlaskennasta ja verotuksesta. Lisäksi työhön kuuluu konsultointia ja raportointia asiakkaan suuntaan.

Asiantuntijoillamme on alaan soveltuva tutkinto sekä kokemusta kirjanpidosta ja palkanlaskennasta.

Controller

Controller on taloushallinnon konkari, joka tuottaa ja rakentaa palvelutuotteita mm. johdon raportoinnin, budjetoinnin ja kassaennustamisen tueksi. Hän tekee yhteistyötä pääosin yritysasiakkaiden ja ylimmän johdon kumppanina.

Controllereillamme on vankka kokemus taloushallinnon asiantuntijatehtävistä. He tuntevat alalla käytetyt ohjelmistot monipuolisesti.

Edut ja mahdollisuudet

Mitäs porkkanoita me sitten tarjoamme?
Voimme ihan rehellisesti sanoa, että pyrimme järjestämään työnteon niin mielekkääksi, että se motivoi eniten – myös harmaina maanantaiaamuina.

Joustava työaika

Työntekijämme voivat sovittaa työaikansa joustavasti oman elämäntilanteensa mukaan, toki työtehtävät ja niiden aikataululliset vaatimukset huomioiden. Työajassa käytetään liukumia sekä mahdollisuuksia tehdä tunteja sisään.

Etätyö toimii

Etätyö on luonnollinen osa työskentelykulttuuriamme. Toisilla työt luonnistuvat jopa tehokkaammin kotoa käsin. Tosin moni työntekijöistämme ilmestyy toimistolle joka aamu, vaikka kotiinkin voisi jäädä.

Kätevä sijainti

Voit työskennellä Helsingin ydinkeskustassa, parhaiden lounaspaikkojen ja treenimahdollisuuksien naapurissa! Energiaa päivään tuovat alkukesän raikas aamupyöräily töihin Mannerheimintietä pitkin tai pulahdus Altaassa lounastunnin yhteydessä.

Toimistomme sijaitsee aivan ytimessä, rautatieasemaa vastapäätä Kaivokadulla.

Virkistäytymistä yhdessä

Työntekijämme voivat sovittaa työaikansa joustavasti oman elämäntilanteensa mukaan, toki työtehtävät ja niiden aikataululliset vaatimukset huomioiden. Työajassa käytetään liukumia sekä mahdollisuuksia tehdä tunteja sisään.

Luontevia etuja

Tarjoamme etuuksia työmatkoihin, virkistäytymiseen ja tietenkin ruokailuun!

Liikunta- ja kulttuuriedut latautuvat kätevästi Eazybreak mobiilisovellukseen.

Koulutus ja kehitys

Järjestämme erilaisia kouluttautumismahdollisuuksia ja tarjoamme oppimisympäristöjä yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lisäksi olemme rakentaneet vastavalmistuneille tai opintojen loppusuoralla oleville tulevaisuuden kyvyille urapolkumallin. Polku starttaa taloushallinnon pienistä perusduuneista ja kulkee asiantuntijatehtävien kautta controlleriksi, tai siitäkin eteenpäin!

Palkka ja tulospalkkio

Mut hei, ei se riitä, et on mukavaa. Sen täytyy olla paljon parempaa! Eli palkka! On ihan höpönlopöä sanoa, ettei sillä ole merkitystä. Kyllä sillä on.

Maksamme mukavia ja erittäin kilpailukykyisiä summia työntekijöillemme. Palkan lisäksi työntekijämme saavat tulospalkkion, mikäli firman kasvu pysyy halutuilla raiteilla.

Lomat lomana, oikeasti

Lomalle lähtiessä jätämme työkoneet ja -puhelimen duuniin.
Muu tiimi hoitaa asiakkuutesi lomasi aikana ja pääset aidosti irrottautumaan töistä!

Lomalta paluu sujuu jouhevasti, kun työt eivät ole kasaantuneet eikä sinun tarvitse käyttää ensimmäistä viikkoa tekemättömien töiden purkamiseen!

Osaamista ei lokeroida

Työpäiväsi voi koostua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan paitsi kirjanpidon tehtävistä, myös esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin tai IT-alan tehtävistä.

Kerro rohkeasti, mitä osaat ja mistä olet kiinnostunut!

Jude Mariyathas

Työntekijän kommentti

”Valjas on paras paikka olla töissä! Johto uskoo työntekijään ja hänen kykyihinsä, ja työntekijöille annetaan kehittymismahdollisuuksia.

Valjaalla on positiivinen ilmapiiri, mikä näkyy sekä johdossa että työntekijöissä. Käytössämme ovat parhaat työkalut ja apua saa aina sitä tarvittaessa. Työilmapiiriin ja -motivaatioon panostetaan ja sitä ylläpidetään.

Jude, taloushallinnon asiantuntija

Kumppanit

Lisää meistä blogissa

Löydät tarinoita Valjaalla työskentelystä myös blogistamme.

Laita rohkeasti avoin hakemus, jos tunnet positiivista resonointia selkärangassasi.