18 erinomaista syytä tulla töihin Valjaalle!

Avainsanat valjas

Usein lupaukset avoimien työpaikkojen ilmoituksissa ovat pelkkää sanahelinää ja korulauseita. Valjaalla pystymme aidosti lunastamaan seuraavat lupaukset. Pidämme tärkeänä, että myös harmaana maanantai-aamunakin on mukava fiilis tulla töihin! Reilun vuoden ikäisenä Valjaslaisena voin kertoa, mitkä asiat ainakin todella voimme luvata olevan todellisuutta! Tässä siis 18 erinomaista syytä tulla töihin Valjaalle Annen listaamana!

1. Joustava työaika

Meillä voit sovittaa työaikasi joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, toki työtehtävät ja niiden aikataululliset vaatimukset huomioiden. Käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus tehdä tunteja sisään.

2. Etätyömahdollisuus

Missä on internet, siellä on mahdollista tehdä töitä. Meillä ei enää papereita pyöritellä. Toisilla työt luonnistuvat jopa tehokkaammin kotoa käsin, vaikka moni työntekijöistämme ilmestyykin toimistolle joka aamu, vaikka kotiinkin voisi jäädä. Ei siis ole mahdotonta olla Valjaalla töissä, vaikka asuinpaikkakuntasi olisi esimerkiksi Tampere. Eräskin työntekijämme teki kolmen kuukauden reppureissun ajan töitä Aasiasta käsin!

3. Meillä ei lokeroida osaamista

Työpäiväsi voi koostua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan paitsi kirjanpidon tehtävistä, myös esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin tai IT-painotteisista tehtävistä vaikkapa tekoälyn ja robotiikan parissa.

4. Palkka ja tulospalkkio

Mut hei ei se riitä, et on mukavaa. Sen täytyy olla paljon parempaa. Eli palkka! On ihan höpönlopöä sanoa, ettei sillä ole merkitystä. Kyllä sillä on! Maksamme mukavia ja erittäin kilpailukykyisiä summia työntekijöillemme. Palkan lisäksi työntekijämme saavat tulospalkkion, mikäli firman kasvu pysyy samoilla raiteilla. Pyrimme koko ajan avoimempaan palkkapolitiikkaan.

5. Lomat lomana – ihan oikeasti!

Lomalle lähtiessä jätämme työkoneet ja -puhelimen duuniin, oikeasti! Muu tiimi hoitaa asiakkuutesi lomasi aikana ja pääset aidosti irrottautumaan töistä! Neljä viikkoa kesälomaa putkeen ei siis ole vain kaukainen unelma! Lomalta paluu sujuu jouhevasti, kun työt eivät ole kasaantuneet eikä sinun tarvitse käyttää ensimmäistä viikkoa tekemättömien töiden purkamiseen!

6. Location, location, location

Mitä tuntuisi, jos voisit työskennellä Helsingin ydinkeskustassa, parhaiden lounaspaikkojen ja treenimahdollisuuksien keskellä! Harva asia tuo niin runsaasti hyvää energiaa päivään kuin alkukesän raikas aamupyöräily Manskua pitkin töihin tai pulahdus Altaassa lounastunnin yhteydessä. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, rautatieasemaa vastapäätä Kaivokadulla.

7. Kouluttautuminen, kehittyminen ja urapolku

Järjestämme erilaisia kouluttautumismahdollisuuksia ja tarjoamme oppimisympäristöjä yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lisäksi olemme rakentaneet vastavalmistuneille tai opintojen loppusuoralla oleville tulevaisuuden kyvyille urapolkumallin. Polku starttaa taloushallinnon pienistä perusduuneista ja kulkee asiantuntijatehtävien kautta controlleriksi, tai siitäkin eteenpäin! Osa meistä opiskelee myös töiden ohessa esimerkiksi YAMK-tutkintoa ja siihen saa tukea työnantajalta.

8. Hyvä yhteishenki ja tiimin tuki

Valjaan porukkaan on helppo tulla ja uudet tulokkaat otetaan vastaan avoimin mielin. Ajan viettäminen yhdessä ei ole mitään pakkopullaa, vaan aikaa vietetään yhdessä jopa työajan ulkopuolellakin. Työkaveria jeesataan aina tarvittaessa ja koskaan ei tarvi jäädä asioita ratkomaan yksin!

Tutustu Valjaan porukkaan Tiimi-sivullamme.

9. Matala organisaatiorakenne ja rento yrityskulttuuri

Valjaalla ei jäykistellä! Hommat hoidetaan ammattitaidolla ja huolellisesti, mutta hymy huulilla. Ei ole harvinaista kuulla toimistolta naurunpurskahduksia! Muutenkin vierastamme hierarkkisia ja ummehtuneita asetelmia.

10. Työsuhde-edut

Tarjoamme etuuksia työmatkoihin, virkistäytymiseen ja tietenkin ruokailuun! Liikunta- ja kulttuuriedut latautuvat kätsysti Eazybreak-mobiilisovellukseen.

11. Virkistäytymistä yhdessä

Osaamme myös heittää vapaalle! Valjaalla työskentelee niin mukavaa jengiä, että on oikeasti kiva hengailla ja viettää aikaa yhdessä myös työnteon ulkopuolella. Tykypäivät ja kesäjuhlat eivät ole meille vaivaannuttavaa pakkopullaa tai ”nollaa ja avaudu”-sessioita, vaan odotettuja ja yhdessä suunniteltuja, superhauskoja tapahtumia ja matkoja.

12. Vastuu

Tämä ei ole tyhjä lupaus – vastuuta todellakin saa, mikäli sitä on halukas ottamaan! Valjaalla pääsee helposti mukaan esimerkiksi kehittämään organisaation toimintamalleja, testaamaan uusia ohjelmistoja tai vaikkapa suunnittelemaan HR-käytäntöjä.

13. Jokainen huomioidaan omana itsenään

“Tule sellaisena, kuin olet”, pätee Valjaalla. Jokainen saa olla oma itsensä eikä kenenkään tarvitse ahtautua valmiiksi muotoiltuun lokeroon.

14. Laaja työtehtävien kirjo

Valjaalla on laaja kirjo asiakkaita pienistä suuriin yrityksiin, startupeista konserneihin, viestintätoimistoista siivousalan yrityksiin, you name it. Olemme erikoistuneet palvelualan yrityksiin ja erityisesti asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin. Valjas on myös startup- ja kasvuyritysten kaveri, emmekä pelkää esimerkiksi räjähtävää kasvua hakevia yrityksiä. Tämä takaa mielenkiinnon säilymisen työtehtäviin, kun voit olla miltei varma siitä, että joka viikko opit jotain uutta!

15. Johdat omaa työtäsi

Olemme asiantuntijaorganisaatio ja jokainen on vastuussa omasta työstään. Suunnittelet itse aikataulusi, toki sovitut deadlinet huomioiden, eikä sinun tarvitse pakolla istua koneeen ääressä tasan kello kahdeksasta kello neljään. Kukaan ei hengitä niskaasi, vaan huolehdit itsenäisesti siitä, että hommat hoituvat!

16. Ajantasaiset työvälineet

Valjas on aidosti digitaalinen tilitoimisto ja työvälineet ja ohjelmistot ovat sen mukaiset, siitä pidetään huoli! Ei paperikuittirumbaa, ei mappikaappeja. Kaikki hoituu sähköisesti!

17. Vapaista ja lomista sopiminen

Emme ole tehneet vaikeaa myöskään vapaiden ja lomien sopimisesta. Lyhyelläkin varoajalla pystyy sopimaan poissaoloista.

18. Menneisyyden tallentajista tulevaisuuden tekijöiksi

Ymmärrämme, että kirjanpitäjän työ tulee muuttumaan tulevaisuudessa radikaalisti. Meillä voit kasvaa tulevaisuuden taloushallinnon moniosaajaksi!

Hae meille töihin!

Kasvava tilitoimistomme on aina kiinnostunut uusista kyvyistä. Katso lisätietoa avoimista työpaikoista ja meinigistämme Taloushallinnon avoimet työpaikat -sivultamme.