Palveluihimme luottaa yli 200
pk-yritystä eri toimialoilta

FinnAust Mining Finland Oy

Palvelusopimuksen mukaisesti Valjaan nimetty controller vastaa Suomen yhtiöidemme taloushallinnosta ja sisäisestä raportoinnista. Controllerin tukena on yksi Valjaan partnereista, joka on myös joustavasti käytettävissä vaativammissa toimeksiannoissa.

Aiemmin taloushallintopalvelut oli pilkottu useampaan eri kokonaisuuteen. Nyt saamme palvelut yhden luukun periaatteella ja kaikki tieto on yhdessä järjestelmässä. Valjas on lisäksi antanut palvelupaketilleen kiinteän kuukausihinnan. Tämä lisää kulujemme ennustettavuutta ja helpottaa laskujen tarkastamista.

Urpo, AIM-listatun malminetsintäyhtiön maajohtaja

10monkeys.com Ltd Oy

Valjas otti kokonaisvastuun taloushallinnostamme, joka on nyt pitkälle automatisoitu ja ajan tasalla. Aiemmin maksoimme paperiset ostolaskut verkkopankissa, pidimme tuntilistoja Excelissä ja toimitimme materiaalin postitse tilitoimistoon. Välilliset kustannukset huomioiden taloushallintomme maksaa nyt vähemmän kuin aiemmin.

Valjaan CFO on ollut joustava tapa saada asiantuntija käyttöön ilman kiinteän kulurakenteen kasvattamista. Valjaan palvelut ovat lisäksi aina olleet käytettävissä lyhyellä varoitusajalla. Se on meille erityisen tärkeää nopeasti kehittyvillä kansainvälisillä oppimispelimarkkinoilla.

Katri, oppimispeliyhtiön toimitusjohtaja

Racing Engines Helsinki Oy

Edellinen palveluntarjoajamme ei osannut ottaa kantaa liiketoimintamme kannalta tärkeisiin asioihin. Valjaan talousjohtamisen myötä olemme säästyneet aiemmilta ikäviltä yllätyksiltä ja voineet taas keskittyä rauhassa liiketoimintamme pyörittämiseen.

Arvostamme suuresti Valjaan partnereiden yrittäjätaustaa ja liiketoimintaosaamista sekä selkeää ja suoraviivaista toimintatapaa. Nyt talouttamme koskevat tiedot ovat helposti ymmärrettäviä, aina ajan tasalla ja siihen pääsee käsiksi milloin ja mistä vain.

Tomi, kuljetusyrittäjä

Finsurance Oy

Valjas on toiminut taloushallinnon tukipilarina yrityksen perustamisesta saakka. Asiantuntemus on ykkösluokkaa ja palvelu niin henkilökohtaista, että välillä unohdan, että Valjaalla on muitakin asiakkaita.

Valjaan myötä Finsurancen taloushallinto pyörii paperittomasti. Sähköisyys ei toki ole poistanut kasvokkain käytäviä tapaamisia. Luotettavan kumppanin kanssa on hyvä jatkaa oman liiketoiminnan kehittämistä ja kasvattamista.

Hermanni, yrittäjä

Kauas Creative Oy

Aikana ennen Valjasta manuaalinen kirjanpito oli turhauttavaa ja vei paljon aikaa tuottavalta työltä. Valjaan asiantuntijakumppanuuden myötä taloushallinto digitalisoitui kerta heitolla. Päivittäisessä käytössä ovatkin niin Procountor kuin Bezala-kuittiskanneri, ja kuittirumba jäi historiaan.

Arvostamme Valjaalla samaa mentaliteettiä kuin meillä itsellämmekin on: uudet, toimintaa tehostavat asiat tuodaan nopeasti asiakkaiden ulottuville. Yksinkertaisuus on tehokasta.

Olli, yrittäjä

Yousician Oy

The easiest way to learn new songs. Upload your favorite songs and master them like a pro.

AppGyver Oy

AppGyver is the most advanced platform for building hybrid mobile apps with HTML5.

Buena Onda Oy

Restaurant & Galleria ONDA is a chill-out, living-room style eatery that offers buffet and á la carte food.

Readpeak Oy

Innovatiivisen järjestelmämme kautta tavoitamme teille oikeat lukijaryhmät.

Blidz Oy

The first mobile shopping game that allows you to have fun while shopping anywhere.