Uuden yrityksen kirjanpito

Hei yrittäjä, onnea uudesta yrityksestä!

Olit sitten yrittäjyyden untuvikko tai kokenut kehäkettu, tiedät varmasti, että hyvin hoidettu talous on yksi yritystoiminnan kulmakivistä. Yrityksen kirjanpito on tärkeää heti alkumetreiltä asti, toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta.

Ota asiantuntija ajoissa!

Olemme nähneet nimittäin niitäkin tapauksia, joissa kirjanpidon merkitys on huomattu vasta Verohallinnon sakkojen, ylimääräisten maksujen ja monen harmaan hiuksen jälkeen. Kannattaa siis aloittaa taloushallinnon asiantuntijan kanssa heti kun mahdollista, jotta vältyt turhalta päänvaivalta ja ylimääräisiltä lovilta lompakossa.

Käymme kanssasi läpi kaiken, mitä sinun tulee tietää mm. yrityksesi verotuksesta, vähennyksistä ja mahdollisista työnantajamaksuista. Emme halua, että vietät unettomia öitä talousasioita selvitellen ja numeroita pyöritellen – meidän tehtävämme on huolehtia yrityksesi taloudenhallinnasta, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Oletko myös kuullut Visma Netvisor kampanjastamme uusille yrityksille? Saat veloituksetta Netvisor Professional-paketin vuodeksi käyttöön ja pääset aloittamaan liiketoimintasi kunnon työkaluilla. Tätä mahdollisuutta et halua missata, joten klikkaa alla näkyvästä linkistä lukeaksesi aiheesta lisää!

Laske hinta-arvio 2 minuutissa!

Hae yrityksesi tilanteeseen parhaiten sopiva taloushallinnon palvelu.
Et sitoudu mihinkään!

Sinulle sopivin palvelu on:Valjas Spark

0€/kk
Käyttöönottokulut alkaen 89 €

Valjas Spark on mainio valinta ensimmäiset askeleensa ottaneelle yrittäjälle tai pienyritykselle, jolla ei ole tilintarkastusvelvollisuutta. Aloitamme yhteistyön kanssasi kattavalla alkupalaverilla, jossa kartoitamme yrityksesi tilanten ja taloudellisten palvelujen tarpeet.

Sinulle sopivin palvelu on:Valjas Flame

0€/kk Käyttöönottokulut alkaen 199 €

Valjas Flame on kasvun polulla kulkevan yrityksen valinta. Flamen avulla varmistat oikean suunnan myös jatkossa. Palvelukokonaisuus sisältää yrityksen lakisääteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan perustarpeet kiinteään hintaan. Henkilökohtainen neuvonta sisältyy pakettiin.

Valjas Bonfire

0€/kk

Käyttöönottokulut alkaen 299 €

Valjas Bonfire nostaa kasvussa olevan yrityksesi tähtiin! Bonfire soveltuu startupeille ja muille voimakasta kasvua hakeville yrityksille. Paketti tarjoaa samat palvelut kuin Flame, mutta se on räätälöitävissä kattamaan myös mm. controller-palvelut, kassavirran ennustamisen, budjetoinnin sekä Business Finland-raportoinnin. Saat lisäksi oman asiakasvastaavan sekä neuvontapalvelua.

Valjas Real Deal

Valjas Real Deal on paras valinta suuren yrityksen tarpeisiin. Yrityksesi on ohittanut kuolemanlaaksot ja porskuttaa vahvasti eteenpäin. Real Deal tarjoaa talouden ammattilaisen yrityksesi kasvun ja kannattavuuden tueksi.

Asiantuntijamme on apunasi kaikissa päivittäisissä taloushallinnon tarpeissa. Hän auttaa yrityksesi toiminnan kehittämisessä sekä yritysostoissa ja muissa investoinneissa. Real Dealin avulla sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan ja sen kasvattamiseen entistäkin pidemmälle.

Laskutoimitusten tarkistukseen...

Palkanlaskenta

Netvisor:

Paketti

Palkanlaskenta ja työajankirjaus (xx hlö)

Tapahtumamaksut (Hinta-arvio, laskutus toteuman mukaan)

Netvisor-ohjelmisto yhteensä / kk

Valjas tarjoaa henkilökohtaista tukea ja neuvoja

Asiakkaamme eivät ole meille vain tilausnumeroita ohjelmistoissa, vaan palvelemme kaikkia henkilökohtaisesti. Haluamme auttaa yrittäjiä ymmärtämään omaa talouttaan, mutta samalla vapauttaa heidät numeroiden pyöritykseltä.

Saat meiltä henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka muistaa tilanteesi ja auttaa kaikissa kirjanpidon kiemuroissa, kun tarvitset apua. Hintamme ovat kiinteät, joten laskumme eivät ikinä yllätä.

Moderni tilitoimisto ja markkinoiden parhaat työkalut

Valjas on täysin digitaalinen tilitoimisto, eli meillä ei lippulappusia enää pyöritellä. Käytämme markkinoiden parhaita työkaluja, joilla voit kasvattaa bisneksesi vaikka sataan miljoonaan. Ohjelmistomme ja työkalumme ovat helppokäyttöisiä, ja kulkevat mukanasi myös mobiilissa. Kaikki tietosi ovat jatkuvasti saatavillasi, ja raporttimme ovat läpinäkyviä.

Oletko perustamassa osakeyhtiötä?
Valjas START on valintasi

Idea on, mutta yritys puuttuu? Mikäli yrityksen perustamiseen liittyvät yksityiskohdat mietityttävät, ota asiantuntija avuksi! Perustamme sinulle osakeyhtiön alk. 149 euron kustannuksella (+ alv.).

Tee perustaminen ammattilaisen kanssa, vältä virheet ja säästä omaa kallista aikaasi!

TUTUSTU NYT!

Olemme kulkeneet mukana monissa menestystarinoissa

Valjas on kulkenut Finsurance Oy:n matkassa yrityksen perustamisesta lähtien ja konsultoinut lakisääteisen kirjanpidon lisäksi mm. alkubyrokratioissa sekä työnantajavelvotteissa. “Ei ole asiaa, mihin heiltä ei saisi apua. Palvelu tuntuu niin henkilökohtaiselta, että välillä unohdan, että Valjaalla on muitakin asiakkaita”, yrityksen toimitusjohtaja Hermanni Vuorinen naurahtaa.

Finsurance OyHermanni, yrittäjä

Valjas on tukenut markkinointitoimisto Kauas Creativen matkaa yrityksen voimakkaassa kasvussa, säästänyt yrityksen resursseja ja edistänyt osaltaan sen liiketoimintaa. Samalla Valjas on vienyt yrityksen koko taloushallinnon digitaaliseen aikaan.

Kauas Creative OyOlli, yrittäjä

BLOGI

Yleinen
18/11/2021

Whistleblower-direktiivi: Pillin puhallus virheen merkiksi – mistä on kyse?

Whistleblowing- tai whistleblower-direktiivi, eli Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi (EU 2019/1937) unionin oikeuden rikkomisesta ilmoittavien henkilöiden suojelusta on saattanut tulla vastaan lehtien sivuilla tai uutisissa viime aikoina. Mutta mistä kummasta…
Yleinen
29/10/2021

Startupin Runway ja Burn rate

Oletko joskus pyörinyt startup scenessä ja kuullut termit Runway tai Burn Rate, mutta et ole kuitenkaan tiennyt mitä nämä termit tarkoittavat etkä ole viitsinyt kysyä. Ei hätää! Voin melkein varmuudella…