Kasvuyritykset ja startupit

Kasvuyritykset ja startupit

Onko sinulla voimakkaassa kasvussa oleva yritys tai sitä hakeva startup? Valjaan kanssa mahdollisuudet kasvuun ovat rajattomat. Asiantuntijamme ja työkalumme pysyvät perässä, vaikka vauhti välillä huimaisi päätä.

Vankka kokemus kasvusta

Käytämme markkinoiden luotettavimpia ja tehokkaimpia työkaluja. Käytössämme on selkeät ja läpinäkyvät raportit sekä vahva kokemus skaalautumisvaiheen yritysten taloudenhallinnasta.

Kokeneet kirjanpitäjämme ohjaavat ja neuvovat sinua liiketoiminnassasi yrityksesi talouslukujen perusteella. Olemme olleet mukana monessa kasvutarinassa.

Tarjoamme peruspakettiemme lisäksi erilaisia asiantuntijapalveluita, joiden avulla hallitset yrityksesi taloutta entistä tehokkaammin.

Kettera tilitoimisto

Vaihda ketterämpään

Eikö nykyinen tilitoimistosi pysy mukana yrityksesi kasvussa? Kaipaatko lisää asiantuntijan apua yrityksesi kehittämiseen ja analysointiin? Meitä ei vauhti haittaa!

Tilitoimiston vaihtaminen on yllättävän helppoa. Se voi hoitua helpoimmillaan niin, että irtisanomme valtakirjallasi nykyisen tilitoimistosopimuksesi, ja hoidamme kaikki käytännön työt vanhan tilitoimistosi kanssa.

Myynti ja kysymykset palveluista

Sähköposti:
[email protected]

Puhelin:
046 923 0449, Pasi Tasanen, toimitusjohtaja

Suora kalenterivaraus:
Varaa aika Pasin kalenterista tarpeiden kartoitusta varten.

Lähetä viesti