Kasvurityksen ja startupin kirjanpito

Onko sinulla voimakkaassa kasvussa oleva yritys tai sitä hakeva startup? Jos yrityksesi tavoittelee markkinoita nopeampaa kasvua, Valjaan kanssa mahdollisuudet ovat rajattomat. Asiantuntijuutemme ja työkalumme pysyvät perässäsi, vaikka vauhti välillä huimaisi päätä.

Vahva asiantuntemus ja markkinoiden parhaat työkalut tukevat kasvuasi

Käytämme markkinoiden luotettavimpia ja tehokkaimpia työkaluja. Kokeneet kirjanpitäjämme ohjaavat ja neuvovat sinua liiketoiminnassasi taloutesi lukujen valossa. Käytössämme on selkeät ja läpinäkyvät raportit sekä vahva kokemus skaalautumisvaiheen yritysten taloudenhallinnasta.

Tarjoamme peruspakettiemme lisäksi asiantuntijapalveluita, joiden avulla hallitset yrityksesi taloutta entistä tehokkaammin.

Laske hinta-arvio 2 minuutissa!

Hae yrityksesi tilanteeseen parhaiten sopiva taloushallinnon palvelu.
Et sitoudu mihinkään!

Sinulle sopivin palvelu on:Valjas Flame

0€/kk Käyttöönottokulut alkaen 199 €

Valjas Flame on kasvun polulla kulkevan yrityksen valinta, jonka liikevaihto on kasvanut jo yli 75 000 euroon. Flamen avulla varmistat oikean suunnan myös jatkossa. Palvelukokonaisuus sisältää yrityksen lakisääteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan perustarpeet kiinteään hintaan. Henkilökohtainen neuvonta sisältyy pakettiin.

Nimetty yhteyshenkilö
Sähköpostineuvonta ja puhelinneuvonta
Arvonlisäveroilmoitus ja työnantajasuoritusilmoitus
Osto-, matka- ja kululaskujen käsittely
Ennakkoverojen tason seuranta
Tilinpäätös ja veroilmoitus
Kuukausiraportti

Valjas Bonfire

0€/kk

Käyttöönottokulut alkaen 299 €

Valjas Bonfire nostaa kasvussa olevan yrityksesi tähtiin! Bonfire soveltuu startupeille ja muille voimakasta kasvua hakeville yrityksille. Paketti tarjoaa samat palvelut kuin Flame, mutta se on räätälöitävissä kattamaan myös mm. controller-palvelut, kassavirran ennustamisen, budjetoinnin sekä TEKES-raportoinnin. Saat lisäksi oman asiakasvastaavan sekä neuvontapalvelua.

Nimetty yhteyshenkilö
Sähköpostineuvonta ja puhelinneuvonta
Arvonlisäveroilmoitus ja työnantajasuoritusilmoitus
Osto-, matka- ja kululaskujen käsittely
Ennakkoverojen tason seuranta
Tilinpäätös ja veroilmoitus
Kuukausiraportti
Tilintarkastuksen koordinointi
Säännölliset talouspalaverit 3 x vuodessa

Valjas Real Deal

Valjas Real Deal on paras valinta suuren yrityksen tarpeisiin. Yrityksesi on ohittanut kuolemanlaaksot ja porskuttaa vahvasti eteenpäin. Real Deal tarjoaa talouden ammattilaisen yrityksesi kasvun ja kannattavuuden tueksi.

Asiantuntijamme on apunasi kaikissa päivittäisissä taloushallinnon tarpeissa. Hän auttaa yrityksesi toiminnan kehittämisessä sekä yritysostoissa ja muissa investoinneissa. Real Dealin avulla sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan ja sen kasvattamiseen entistäkin pidemmälle.

Laskutoimitusten tarkistukseen...

Palkanlaskenta

Netvisor:

Paketti

Palkanlaskenta ja työajankirjaus (xx hlö)

Tapahtumamaksut (Hinta-arvio, laskutus toteuman mukaan)

Netvisor-ohjelmisto yhteensä / kk

Asiantuntijapalvelumme

Virtuaalinen talouspäällikkö

Virtuaalitalouspäällikkö on verkossa toimiva talouden neuvonantaja, joka seuraa ja analysoi yrityksesi taloutta. Palvelun kautta tiedät, miten liiketoimintasi voi ja saat paremman ymmärryksen siitä. Virtuaalinen talouspäällikkö soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa talousosastoa.

LUE LISÄÄ!

CFO

CFO ottaa kokonaisvastuun mm. yrityksesi talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

LUE LISÄÄ!

Controller

Controller vastaa yrityksesi sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoi yrityksesi taloustietoja johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös toimia pääkirjanpitäjänä ja vastata päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä, kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

LUE LISÄÄ!

Konsultointi

Konsultoimme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisessä sekä digitaalisen taloushallinnon pilvipalveluiden käyttöönotossa. Autamme lisäksi pk-yritysten liikkeenjohdon keskeisissä tukitoiminnoissa sekä vakiomuotoisissa yhtiöoikeudellisissa ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

LUE LISÄÄ!

Vaihda varmempaan!

Eikö nykyinen tilitoimistosi pysy mukana yrityksesi kasvussa? Kaipaatko lisää asiantuntijan apua taloutesi lukujen kehittämiseen ja analysointiin?

Vaihtaminen on yllättävän helppoa! Se voi hoitua helpoimmillaan niin, että irtisanomme valtakirjallasi nykyisen tilitoimistosopimuksesi, ja hoidamme kaikki käytännön työt vanhan tilitoimistosi kanssa.

Olemme kulkeneet mukana monissa menestystarinoissa

Valjas on kulkenut Finsurance Oy:n matkassa yrityksen perustamisesta lähtien ja konsultoinut lakisääteisen kirjanpidon lisäksi mm. alkubyrokratioissa sekä työnantajavelvotteissa. “Ei ole asiaa, mihin heiltä ei saisi apua. Palvelu tuntuu niin henkilökohtaiselta, että välillä unohdan, että Valjaalla on muitakin asiakkaita”, yrityksen toimitusjohtaja Hermanni Vuorinen naurahtaa.

Finsurance OyHermanni, yrittäjä

Valjas on tukenut markkinointitoimisto Kauas Creativen matkaa yrityksen voimakkaassa kasvussa, säästänyt yrityksen resursseja ja edistänyt osaltaan sen liiketoimintaa. Samalla Valjas on vienyt yrityksen koko taloushallinnon digitaaliseen aikaan.

Kauas Creative OyOlli, yrittäjä

BLOGI

Yleinen
20/10/2020

Yrityksen hyvinvoinnin kolme tukipilaria

Mistä tiedät voiko yrityksesi hyvin? Pääsääntöisesti yrityksesi hyvinvoinnin seurantaan käytetään eri kannattavuus-, maksuvalmius- ja vakavaraisuus tunnuslukuja. Yhdessä näitä kolmea kategoriaa kutsutaan nimellä ''Yrityksen terveyskolmio''. Moni näistä tunnusluvuista on varmasti ennestään…
Valjas OppaatYleinen
12/10/2020

Myyntikate – mikä se on ja kuinka se lasketaan?

Mikä on myyntikate? Lyhyesti; myyntikate on yrityksen liikevaihto vähennettynä muuttuvilla kuluilla. Mistä sitten tiedät, mitkä ovat yrityksessäsi muuttuvia kuluja? Sen hahmottamista helpottaa, kun pohdit, mihin kuluihin myynnin vaihtelu vaikuttaa. Kyseiset…