Vakiintuneet yritykset

VakiintuneeT yritykset

Onko yrityksesi ohittanut alkutaipaleen kivikot ja porskuttaa hyvällä vauhdilla eteenpäin? Me Valjaalla autamme tehostamaan taloushallinnon toimintaa poistamalla pullonkauloja. Haemme tarpeen vaatiessa juuri sinun yrityksellesi sopivat digitaaliset työkalut.

Kiinteä hinta

Meiltä saat lakisääteisen kirjanpidon peruspaketin ja raportoinnin kiinteään hintaan, ilman hintayllätyksiä. Tarjoamme talouspalvelut kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin, erityisesti asiantuntijoita viliseviin organisaatioihin.

Peruspalvelun lisäksi hintaan sisältyy henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka muistaa yrityksesi tilanteen ja auttaa kehittämään talouttasi. Hänelle voit pirauttaa aina, kun siltä tuntuu (mielellään kuitenkin päiväsaikaan).

Parhaat työkalut

Käytössämme on markkinoiden parhaat työkalut, joiden rajat eivät tule vastaan hurjimmissakaan kasvupyrähdyksissä. Nykyaikaista, integroitavaa ja tehokasta.

Voit tarkistaa yrityksesi talouden koska vain, ja tiedot kulkevat kätevästi mukanasi myös mobiilissa.

Helmitaulu

Hanki näkemystä

Meille on tärkeää, että sinä ja tiimisi ymmärrätte yrityksenne taloutta, vaikka pyörittelemme numerot puolestanne. Autamme teitä tulkitsemaan lukuja, joiden valossa voitte suunnitella liiketoimintaa.

Lisäksi kaikki raporttimme ovat helppolukuisia ja läpinäkyviä, eli näette ohjelmistoista tismalleen samat tiedot kuin mekin.

Inhimillistä yhteistyötä

Vahvan asiantuntemuksen lisäksi on tärkeää, että henkilökemiat ja kommunikointi toimivat kirjanpitäjän kanssa. Myös toimivat työkalut helpottavat huomattavasti arkea. Tämän kaiken saat Valjaalta.

Kokeneet asiantuntijamme tuottavat laajan kirjon asiantuntijapalveluita, joista on apua erikoistilanteissa, esimerkiksi yrityskaupoissa. Emme säikähdä vähästä ja olemme nähneet kaikenlaista.

Vaihtamalla paranee!

Tökkiikö jokin yhteistyössä nykyisen tilitoimiston kanssa? Kun ei suju, niin ei suju.

Tilitoimiston vaihtaminen on melko vaivatonta. Yksinkertaisimmillaan sinä valtuutat meidät irtisanomaan vanhan sopimuksesi, ja me hoidamme kaikki käytännön asiat vanhan tilitoimistosi kanssa.

Myynti ja kysymykset palveluista

Sähköposti:
[email protected]

Puhelin:
046 923 0449, Pasi Tasanen, toimitusjohtaja

Suora kalenterivaraus:
Varaa aika Pasin kalenterista tarpeiden kartoitusta varten.

Lähetä viesti