Minkä asiakastarpeen Valjas ratkaisee?

Kategoriat Yleinen

Valjas on olemassa, jotta pk-yritykset saisivat liiketoimintansa tueksi korkeatasoisia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita avaimet käteen periaatteella ja alan parhaalla palveluasenteella. Yritysten kannattaa keskittyä laskutusta tuottavaan tai sitä lisäävään työhön eli asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tukitoiminnot on parasta ostaa siihen erikoistuneelta kumppanilta. Valjaan talouspäällikkö- ja controller-palvelut tuovat joustavasti käyttöön korkean tason osaamista ilman työsuhteeseen liittyviä kuluja ja velvoitteita. Valjaan talousosasto on vastaavasti turvallinen ja kustannustehokas vaihtoehto oman pienen taloustiimin pyörittämiselle.

Valjas ei ole tilitoimisto vaan taloushallinnon asiantuntijayritys. Tyypillinen tilitoimisto hoitaa lakisääteisen kirjanpidon, laskee palkat, ajaa sovitut raportit ja tarjoaa sen rinnalla hieman verokonsultointia. Valjaan tiimillä on eväät ottaa hoitaakseen vaativia kokonaisuuksia ja toimia johdon päätöksenteon tukena. Palveluksessamme on alan korkeasti koulutettuja osaajia, joilla on liiketoimintaosaamista tai välineet eri liiketoimintamallien ymmärtämiseen.

Monen tilitoimiston toimintamallit ovat uusista sähköisistä ratkaisuista huolimatta jämähtäneet viime vuosituhannelle – papereita tulostellaan ja postitellaan edelleen ja se mikä on sähköisessä muodossa, lähetetään sähköpostin liitetiedostona. Valjas on sitoutunut käyttämään alan uusimpia ohjelmistoja ja työmenetelmiä, joiden avulla palvelut saadaan toteutettua tehokkaasti,  laadukkaasti ja ajallaan.

Suuri osa asiantuntijayrityksistä ja tilitoimistoista käyttää tapahtuma- tai tuntiperusteisesta hinnoittelua, koska se on heille riskitöntä, eikä palveluiden huolelliseen määrittelyyn tai prosessien hiomiseen tarvitse silloin nähdä vaivaa. Valitettavan usein kyseisessä mallissa töiden valmistumisella ei aina ole kiire ja vasteajat voivat olla pitkiä, kun käynnissä on joku tuottoisampi projekti.

Valjaalla töitä tehdään urakkapohjalta. Me annamme asiakkaan kanssa sovitulle palvelupaketille kiinteän kuukausihinnan. Sovitun palvelupaketin ulkopuoliset työt ovat aidosti lisätöitä ja niillekin voimme usein antaa hinta-arvion tai kiinteän hinnan. Kannustin töiden tehokkaasta organisoinnista on meillä.

Käymme mielellään yrityksenne tarpeet läpi ja annamme sen pohjalta yksityiskohtaisen tarjouksen! Ota yhteyttä tästä.