Tilitoimisto Helsinki, Espoo, Vantaa vai jostain muualta? Onko tilitoimiston sijainnilla väliä?

Kategoriat Yleinen

Onko tilitoimiston sijainnilla enää mitään väliä? Lyhyesti vastattuna ei enää ole.

Miksi tilitoimiston sijainnilla ei ole väliä?

Pääsyy on sähköinen taloushallinto, joka mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman toiminnan. Kirjanpitäjäsi voi istua vaikka Balilla palmun alla hoitaen kirjanpitoasi. Modernit tilitoimistot käyttävät asiakkaan kanssa yhdessä selainkäyttöisiä pilvipohjaisia taloushallinnon ohjelmistoja. Edellä mainittu tarkoittaa, että ohjelmistoon voi kirjautua vaikka tabletin avulla ulkomailta. Tällaisia ovat mm. Netvisor- ja Procountor-ohjelmistot, joita Valjas käyttää. Asiakas saa omat tunnukset ohjelmaan ja näkee ohjelmasta samat asiat kuin kirjanpitäjä.

Nykypäivän kommunikointivälineet mahdollistavat yhteydenpidon tilitoimistoon monella eri tavalla. Kirjanpitäjän kanssa palaverin voi järjestää vaikka Skypessä, jolla voi jakaa tietokoneen näytön. Asiakkaan tai kirjanpitäjän ei tarvitse istua ruuhkassa ja ajaa tilitoimistoon palaveria varten. Valjaalla on asiakkaita ympäri Suomea ja materiaalit asiakkaiden ja Valjaan välillä liikkuvat sähköisesti.

Miksi kuitenkin valitsisit paikallisen tilitoimiston? Jos haluat viedä kuittisi kenkälaatikossa kirjanpitäjälle kuukausittain ja jutustella kirjanpitäjäsi kanssa mukavia kasvotusten, niin valitse paikallinen tilitoimisto kumppaniksesi.

Edellä mainittu toimintatapa ei ole enää tätä päivää. Sähköinen taloushallinto sopii kaikille yrityksen koosta riippumatta. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Katso myös blogiartikkeli tilitoimiston vaihtamisesta.