Työsuhde-edut kätevästi mobiiliin – Eazybreak

Kategoriat Yleinen

Eazybreak on näppärä mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Palvelu sopii niin yksinyrittäjille kuin isommallekin yrityksille. Eazybreakin avulla voit tarjota itsellesi ja henkilöstöllesi lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Huomio! Toiminimiyrittäjä ei voi tarjota itselleen luontaisetuja. Olen käyttänyt itse Eazybreak-palvelua noin puolisen vuotta ja paluuta ei ole enää aiemmin käyttämäni Edenredin kortin käyttäjäksi.

  • Yksi kortti vähemmän lompakossa.
  • Ei tarvitse huolehtia rahan etukäteen lataamisesta.
  • Eazybreak lähettää automaattisesti laskun, kun ennakkosaldo lähestyy asetettua rajaa.
  • Maksat vain toteutuneesta käytöstä, ladattua saldoa ei jää käyttämättä.
  • Ei % komissiota latauksista.

Negatiivisina puolina:

  • Edenredillä on vielä ainakin toistaiseksi hieman kattavampi verkko lounaspaikkoja joissa maksaminen onnistuu. Helsingin keskustassa harvemmin tulee enää vastaan paikkoja missä Eazybreak ei kävisi.
  • Et voi hillota palveluun rahaa lounaiden maksamiseen ja maksaa kerralla isompaa summaa. Perinteisillä lounasseteleillä voit maksaa isomman summan kerralla lyömällä seteleitä tiskiin, jos vaan maksun vastaanottaja siihen suostuu. 
  • Korttivaihtoehdossa korttia on myös mahdollista vinguttaa useamman kerran. Eazybreakillakin voi maksaa useamman kerran, jos yritys sallii sen palveluasetuksissa. En tosin ole testannut montako kertaa putkeen voi maksaa. Edellä mainitut eivät toki ole koko työsuhde-edun ideakaan.

Luontoisedut 2021

Lounasetu

Lounasedun maksimimäärä työpäivää kohti vuonna 2021 on 10,90 e. Katso myös kirjoitukseni lounasedusta.

Liikunta- ja kulttuurietu

Verovapaata liikunta- ja kulttuurietua voi jakaa 400 euroa vuodessa per työntekijä. Katso myös kirjoitukseni liikuntaedusta.

Työmatkaetu

Työmatkaetua voi jakaa verovapaasti jopa 3400 euroa per työntekijä. Maksaminen Eazybreakilla onnistuu esimerkiksi R-kioskilla.

Netvisor ja Eazybreak

Netvisoria käyttäville yrityksille Eazybreak tarjoaa ratkaisun, jota palkanlaskijakin kiittää. Työsuhde-edut siirtyvät suoraan Netvisoriin palkanlaskijan käsiteltäviksi ilman käsityötä. Eazybreakin avulla voit automatisoida etujen jakamisen käytännössä täysin. Asetat työntekijäkohtaiset edun käyttömäärät palveluun ja Eazybreak laskuttaa ennakoidun käytön mukaan. Kilpailevissa vaihtoehdoissa pitää aina ladata erikseen rahaa tai tilata seteleitä ja jakaa niitä ihmisille. Netvisorin päässä voit automatisoida Eazybreakiltä tulevan laskun käsittelyn maksuun asti.

Eazybreak-palvelu otetaan käyttöön Netvisor-storesta. Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi, niin teemme avauksen ja määritykset puolestasi. Muut kuin Netvisoria käyttävät yritykset voivat avata palvelun Eazybreakin sivujen kautta.