Valjas tilitoimisto Helsinki

Tilitoimisto @ helsinki

Valjas on nerokas tilitoimisto Helsingissä, joka palvelee erityisesti asiantuntijoista ja asiantuntijoiden tuottamista palveluista koostuvia yrityksiä.

Helsinki on mukava paikka, mutta fiksusti toimiva tilitoimisto pystyy palvemaan asiakkaitaan mistä vain, minne vain.

Onko tilitoimiston sijainnilla väliä?

No ihan suoraan sanottuna: Tilitoimiston fyysisellä sijainnilla ei enää ole käytännössä mitään merkitystä! Helsinki, Espoo tai Oulu: Mitä väliä tilitoimiston paikkakunnalla on, kun työt, luvut ja raportit kulkevat joka tapauksessa netissä?

Alla vielä muutamia perusteluja, miksi tilitoimiston ja asiakkaan ei tarvitse olla samalta paikkakunnalta.

Kilpailuta aidosti

Tilitoimistoissa ja niiden toimialaosaamisessa on oikeasti isoja eroja. Kumppaniksi kannattaa valita sopiva tilitoimisto hyötyjen, eikä pelkän sijainnin ja hinnan perusteella.

Me olemme todella hyviä ennustamisen, raportoinnin ja taloushallinnon teknologian hyödyntämisen kanssa.

Valjas on erikoistunut palvelemaan asiantuntijayrityksiä: Mainostoimistoja, kiinteistönvälittäjiä, konsultteja, IT-taloja, startupeja ja erilaisia palvelualojen yrityksiä.

Teknologinen osaamisemme ja skaalautuvuus asiakasyrityksen elinkaaren eri vaiheisiin tekee meistä aidosti hyödyllisen taloushallinnon kumppanin.

Tapaamiset tarpeen mukaan

Vaikka Valjas on virallisesti tilitoimisto Helsingissä, meillä on asiakkaita ympäri Suomea. Materiaalit asiakkaiden ja Valjaan välillä liikkuvat sähköisesti. Nykypäivän kommunikointivälineet mahdollistavat yhteydenpidon tilitoimistoon monella eri tavalla.

Kukaan ei joudu istumaan ruuhkassa, eikä asiakkaan tarvitse tulla tilitoimiston konttorille Helsingin keskustaan asti palaveria varten paperinivaskan kanssa. Etäpalaverit kirjanpitäjän kanssa onnistuvat siinä missä muidenkin yhteistyökumppaneiden kanssa. Toki kasvotustenkin tavataan, jos asiakas sitä haluaa.

Hanki tilitoimisto, joka tietää nimesi

Valjaalta saat heti kättelyssä ikioman kirjanpitäjän, joka huolehtii, että yrityksesi kirjanpito ja tontillemme kuuluvat taloushallinnon hommat hoituvat ajallaan. Tilitoimistomme kirjanpitäjät ovat todella asiantuntevia, ja muutenkin hyviä tyyppejä: talousasioiden lisäksi he tykkäävät jutella mm. jalkapallon arvokisoista ja joogasta.

Nykyaikaiset ohjelmistot

Tilitoimisto Helsingissä tarkoittaa oikeasti: Tilitoimisto missä tahansa. Kirjanpitäjäsi voi istua Helsingin sijasta vaikka Balilla palmun alla hoitaen kirjanpitoasi.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman toiminnan molemmille osapuolille.

Modernit tilitoimistot käyttävät yhdessä asiakkaan kanssa selainkäyttöisiä ja pilvipohjaisia taloushallinnon ohjelmistoja.

Valjas käyttää aktiivisesti Netvisor– ja Procountor-ohjelmistoja. Meillä on molemmista pitkä kokemus, myös mm. integraatioissa. Asiakkaan henkilöstö saa omat tunnuksensa ohjelmaan ja näkee samat asiat kuin kirjanpitäjä.

Säästä aikaa ja vaivaa

Paikkariippumattomuus vapauttaa. Hommia voidaan hoitaa yhdessä vaikkapa asiakkaan istuskellessa mökkilaiturilla.

Mappien, papereiden, kuittien ja nitojan mukana raahaaminen kannattaa jättää suosiolla historiaan.

Fiksuilla prosesseilla säästät sekä itsesi että työntekijöidesi kallisarvoista aikaa tärkeimpään: ydinliiketoimintasi pyörittämiseen.

Useat toimipisteet ja kasvu

Yritykselläsi voi olla useita toimipisteitä. Tuskinpa haluaisit jokaiselle konttorille omaa paikallista tilitoimistoa ja moninkertaista hallintoa.

Toimipisteitä ja tarpeita voi tulla tulevaisuudessa lisääkin.

Hyvä tilitoimisto palvelee koko yritystä kaikissa ilmansuunnissa, vaikka asiakkaan ja tilitoimiston pääkonttorit olisivatkin Helsingissä.

Valjas: tilitoimisto, Helsinki, keskusta

Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella.

Käyntiosoite
Valjas Services Oy
Kaivokatu 10 B, 5krs
00100 Helsinki

Toimistomme on Helsingin rautatieasemaa vastapäätä, samassa rakennuksessa kuin Kauppakeskus CityCenter.

Postiosoite
Valjas Services Oy
PL 747
00101 Helsinki

Tilitoimisto, Helsinki: Valjas
Tilitoimisto, Helsinki, Valjas – Kaivokatu 10 B, 5 krs.

Myynti ja kysymykset palveluista

Sähköposti:
[email protected]

Puhelin:
046 923 0449, Pasi Tasanen, toimitusjohtaja

Suora kalenterivaraus:
Varaa aika Pasin kalenterista tarpeiden kartoitusta varten

Lähetä viesti