Controller-palvelut

Controller on talousalan korkeasti koulutettu moniosaaja. Controller vastaa yleensä yrityksen sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoida taloudellista tietoa yrityksen johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös toimia pääkirjanpitäjänä ja vastata yrityksen päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä, kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

 

Controller-palvelun etuna joustavuus ja kustannustehokkuus

Controller-palvelumme on joustava tapa saada taloushallinnon asiantuntija yrityksesi käyttöön joko muutamaksi tunniksi viikossa tai kokopäiväisesti. Controllerillamme on usean vuoden kokemus kaikilta keskeisiltä taloushallinnon osa-alueilta sekä kyky ymmärtää liiketoimintaa.

Mitä controller-palvelu esimerkiksi voi sisälttää?

  • Laadimme yrityksellesi budjetin
  • Budjetin vs toteuman seuranta ja poimimme poikkeamat
  • Rakennamme yrityksellesi räätälöidyt raportit
  • Kassavirran ennustaminen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä
  • Raportoinnin jatkuva kehittäminen

 

Autamme mielellämme myös esimerkiksi Business Finland -projektien raportoinnissa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Virtuaalinen talouspäällikkö

Virtuaalitalouspäällikkö on verkossa toimiva talouden neuvonantaja, joka seuraa ja analysoi yrityksesi taloutta. Palvelun kautta tiedät, miten liiketoimintasi voi ja saat paremman ymmärryksen siitä. Virtuaalinen talouspäällikkö soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa talousosastoa.

LUE LISÄÄ!

CFO

CFO ottaa kokonaisvastuun mm. yrityksesi talousprosessista ja sen kehittämisestä, osallistuu johtoryhmän työskentelyyn asiantuntijajäsenenä, vastaa sovittujen liiketoimintamittareiden (KPI) seurannasta ja laatii esimerkiksi investointi- ja käyttöpääomalaskelmia.

LUE LISÄÄ!

Controller

Controller vastaa yrityksesi sisäisestä raportoinnista sekä tuottaa ja analysoi yrityksesi taloustietoja johdon päätöksenteon tueksi. Controller voi myös toimia pääkirjanpitäjänä ja vastata päivittäisen taloushallinnon pyörittämisestä, kirjanpidosta ja kustannuslaskennasta aina tilinpäätökseen saakka.

LUE LISÄÄ!

Konsultointi

Konsultoimme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisessä sekä digitaalisen taloushallinnon pilvipalveluiden käyttöönotossa. Autamme lisäksi pk-yritysten liikkeenjohdon keskeisissä tukitoiminnoissa sekä vakiomuotoisissa yhtiöoikeudellisissa ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

LUE LISÄÄ!

We <3 Bezala & Netvisor

Asiakkaanamme saat käyttöösi Netvisorin ja Bezalan tehokkaat työkalut yrityksesi talouden hallintaan. Netvisorilla lähetät myyntilaskut ja maksat ostolaskut, kuittien kuvaaminen onnistuu vaivattomasti Bezala-mobiilisovelluksella.