Avoin työpaikka: JOHDON & MYYNNIN JA MARKKINOINNIN ASSISTENTTI

Liity tilitoimisto Valjaan remmiin! Toimintamme kasvaessa Valjaan timanttinen tiimi tarvitsee uutta tekijää! Olemme modernin taloushallinnon edelläkävijäyritys, tuttavallisemmin tilitoimisto.

Lyhyesti meistä

Erikoistumme Valjaalla palveluyritysten auttamiseen. Sydänlihaksemme alkavat pamppailla innostuneena varsinkin asiantuntijapalveluita tarjoavien yritysten kanssa. Startup- ja kasvuyritykset pitävät meistä myös, emmekä pelkää räjähtävää kasvua hakevia yrityksiä tai uusia asioita.

Meille voit tulla aidosti sellaisena ihmisenä kuin olet. Pääset kasvamaan yrityksemme mukana.

Osaaminen

Työnkuva tulee olemaan erittäin monipuolinen ja vaihteleva, mutta myös rutiinitehtäviä sisältävä. Johdon assistenttina avustat toimitusjohtajaa ja muuta johtotiimiä monipuolisissa tehtävissä.

Myynnin ja markkinoinnin tehtävissä osallistut myynti-/markkinointitiimin toimintaan. Avustat esimerkiksi tarjousten laadinnassa. Taitojen karttuessa voit esimerkiksi kartoittaa potentiaalisten asiakkaiden tarpeita palveluille ja kontaktoida asiakkaita. Pystyt myös tuottamaan kirjallisesti sisältöä markkinoinnin käyttöön. Lisäksi osallistut uusien asiakasyritysten käyttöönottoon osana tiimiä ja nykyisten asiakkaiden hallinnollisten rutiinien ylläpitämiseen.

Muu tiimi voi myös tarvita lisäkäsiä erilaisissa tehtävissä, joten rohkea ja oma-aloitteinen tarttuminen myös näihin tehtäviin on ominaisuus, jota arvostamme.

Odotamme sinulta:

  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvät IT-taidot
  • Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä, sillä asiakaskuntamme on osin kansainvälistä.

Vastuut

Etsimämme assistentti on rohkea ja oma-aloitteinen organisoija, joka osaa myös itse tunnistaa ja ehdottaa johdolle, mitkä asiat olisivat hyvä vastuuttaa hänen hoidettavakseen. Saat mahdollisuuden sekä Valjaan toimintatapojen että itsesi kehittämiseen. Tehtävän luonteen vuoksi työskentelet pääasiassa toimistoltamme Kaivokadulta käsin.

Tehtäväsi voivat laajentua kokemuksesi karttuessa sekä mielenkiintosi mukaan.

Tarjoamme sinulle muun muassa

  • Kilpailukykyisen palkan, tehtävän palkkataso 2200 – 2800 euroa kokemuksesta riippuen.
  • Tulospalkkiomallin koeajan jälkeen
  • Kattavat edut: lounasedun + virkistysedun 400 € / vuosi + matkalippuedun 300 € / vuosi
  • Lomarauhan: Muu tiimi tuuraa lomasi aikana, jolloin työt eivät kasaannu.
  • Mukavan ja modernin toimiston Helsingin ytimessä, jossa voit pelata tauolla Nintendoa tai juoda kahvia niin, että napa narisee.


Haluamme, että sinulla on harmaana marraskuisena maanantainakin hyvä olo tehdä töitä. 

Lisätietoja

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valjaan toimitusjohtaja Pasi Tasanen: 046 923 0449

Tulevat työkaverisi näet Tiimi-sivulta.

Blogistamme voit lukea työskentelystä Valjaalla.

Hae paikkaa tällä lomakkeella